Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisak nedelje

Featured Replies

30 minutes ago, pt 2.0 said:

off komentar, al moram da kažem

ovaj miloš je v. dobar frajer. 

:vermez3:

• Replies 21.3k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Pa jeste :D

37 minutes ago, pt 2.0 said:

ništa mu ne fali (osim što je dss).

1 praznik za oči. :fantom:

edit. jebiga, dosadan je... počela sam da snoozujem nakon manje od 3 minuta njegove priče. :sad:

ne znam, meni je nekako pljosnat... ili pre razvucen.

ovo je ipak negledljivo.

đorđo više ispljuvao vučića u 1 utisku nego čedomir u prethodnih 8 godina...

17 hours ago, pt 2.0 said:

off komentar, al moram da kažem

ovaj miloš je v. dobar frajer. 

žoržo ne ume baš pravilno da koristi sve reči koje izgovara, al ima žara.

a ovaj treći pacovčić je iz grupe invizibilsa.

Pa to je Neca Pacov, to mu i jeste bio nadimak! Inace je moja generacija iz osnovne skole. Kad ne precrkoh od smeha sad :lolol:

Nisam pojma imala da se bavi politikom... vidim ime mi poznato a i fizionomija onako maglovito... pa hit! :lolol:

20 minutes ago, Leia said:

Pa to je Neca Pacov, to mu i jeste bio nadimak! Inace je moja generacija iz osnovne skole. Kad ne precrkoh od smeha sad :lolol:

:lolol::lolol::lolol:

koji sam ja meni character analyst profajler.

Edited by pt 2.0

1 hour ago, Leia said:

Nisam pojma imala da se bavi politikom... vidim ime mi poznato a i fizionomija onako maglovito... pa hit! :lolol:

Охо, ишло се у 22. децембар. Иначе, Неца се у Србији бави политиком прилично активно и видљиво више од 20 година. 

19 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Охо, ишло се у 22. децембар. Иначе, Неца се у Србији бави политиком прилично активно и видљиво више од 20 година. 

Otkud znam, ja nisam u Srbiji vise od 20 godina, a daleko od toga da politiku pratim bas pomno...

Ti si s druge strane bas izuzetno detaljan i posvecen ako si informisan i ko je isao u koju osnovnu skolu :D 

Just now, Leia said:

Otkud znam, ja nisam u Srbiji vise od 20 godina, a daleko od toga da politiku pratim bas pomno...

Ti si s druge strane bas izuzetno detaljan i posvecen ako si informisan i ko je isao u koju osnovnu skolu :D 

Pa čovek je dve decenije bio profesionalni političar, logično je da poznaje kolege

2 minutes ago, Leia said:

Kako bre ne poznajes duo fantastikus Neca i Cole?

4 minutes ago, renne said:

Pa čovek je dve decenije bio profesionalni političar, logično je da poznaje kolege

E pa dobro, ja tek poslednjih par godina imam vremena da se udubim, da ne ispadam fikus u bg drustvu jer se jelte politika kao tema ne moze izbeci...

A sad sam se navukla kao baba na spansku seriju :isuse:

@Budja Nemam pojma :lolol:

Mrem!

... Shiit has hit the fan...

a17ce327310bf6e4d72d6721f8bbc10c.jpg

OK propustam jos jednu...