Apollo Creed Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 30 minutes ago, pt 2.0 said: off komentar, al moram da kažem ovaj miloš je v. dobar frajer.
Aleksija Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 37 minutes ago, pt 2.0 said: ništa mu ne fali (osim što je dss). 1 praznik za oči. edit. jebiga, dosadan je... počela sam da snoozujem nakon manje od 3 minuta njegove priče. ne znam, meni je nekako pljosnat... ili pre razvucen. ovo je ipak negledljivo.
pt 2.0 Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 đorđo više ispljuvao vučića u 1 utisku nego čedomir u prethodnih 8 godina...
Leia Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 17 hours ago, pt 2.0 said: off komentar, al moram da kažem ovaj miloš je v. dobar frajer. žoržo ne ume baš pravilno da koristi sve reči koje izgovara, al ima žara. a ovaj treći pacovčić je iz grupe invizibilsa. Pa to je Neca Pacov, to mu i jeste bio nadimak! Inace je moja generacija iz osnovne skole. Kad ne precrkoh od smeha sad Nisam pojma imala da se bavi politikom... vidim ime mi poznato a i fizionomija onako maglovito... pa hit!
pt 2.0 Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 (edited) 20 minutes ago, Leia said: Pa to je Neca Pacov, to mu i jeste bio nadimak! Inace je moja generacija iz osnovne skole. Kad ne precrkoh od smeha sad koji sam ja meni character analyst profajler. Edited March 9, 2020 by pt 2.0
Hamlet Strašni Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 1 hour ago, Leia said: Pa to je Neca Pacov, to mu i jeste bio nadimak! Inace je moja generacija iz osnovne skole. Kad ne precrkoh od smeha sad Nisam pojma imala da se bavi politikom... vidim ime mi poznato a i fizionomija onako maglovito... pa hit! Охо, ишло се у 22. децембар. Иначе, Неца се у Србији бави политиком прилично активно и видљиво више од 20 година.
Leia Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 19 minutes ago, Hamlet Strašni said: Охо, ишло се у 22. децембар. Иначе, Неца се у Србији бави политиком прилично активно и видљиво више од 20 година. Otkud znam, ja nisam u Srbiji vise od 20 godina, a daleko od toga da politiku pratim bas pomno... Ti si s druge strane bas izuzetno detaljan i posvecen ako si informisan i ko je isao u koju osnovnu skolu
renne Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Just now, Leia said: Otkud znam, ja nisam u Srbiji vise od 20 godina, a daleko od toga da politiku pratim bas pomno... Ti si s druge strane bas izuzetno detaljan i posvecen ako si informisan i ko je isao u koju osnovnu skolu Pa čovek je dve decenije bio profesionalni političar, logično je da poznaje kolege
Budja Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 2 minutes ago, Leia said: Otkud znam, ja nisam u Srbiji vise od 20 godina, a daleko od toga da politiku pratim bas pomno... Ti si s druge strane bas izuzetno detaljan i posvecen ako si informisan i ko je isao u koju osnovnu skolu Kako bre ne poznajes duo fantastikus Neca i Cole?
Leia Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 4 minutes ago, renne said: Pa čovek je dve decenije bio profesionalni političar, logično je da poznaje kolege E pa dobro, ja tek poslednjih par godina imam vremena da se udubim, da ne ispadam fikus u bg drustvu jer se jelte politika kao tema ne moze izbeci... A sad sam se navukla kao baba na spansku seriju @Budja Nemam pojma
Max Morlock Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 https://mobile.twitter.com/amfetaminolohie/status/1237042231535697924?s=20Sent from my SM-N950F using no brains...
Recommended Posts