Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Ja pojma nemam, uključih se taman za predloge...

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Jovanovic je tipican DSS-ovac, govori a nista ne kaze. 

Edited by nbg1

Nacionalna klasa:smiley_hail:

25 minutes ago, MayDay said:

Sledeći korak u dovodjenju Srbije u red je da se kaže da je Beba samo egzekutor za Caneta Subotića. I da znamo ko je Caneta uveo u mainstream.

A posle toga da se prizna da isti taj Beba ima bar precutnu saglasnost iz Brisela a od Vasingtona verovatno preciznije instrukcije,.

Stižem u stan za 10 min... da premotam EON ili ne? Mislim, vredi li gledati? [emoji4]
Isto. Kakav napad na početku [emoji16]

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Vredi

Merci. Motam...

Posle agitovanja ove trojice pajsera za izlazak na izbore, broj onih koji neće izaći se drastično povećao.

Olja maher.

+1

kakva gomila smeća

Konstantinovićevi glasači će sprečiti ulazak u Skupštinu Vacića i Firera :isuse::laugh:

Konstantinovićevi glasači će sprečiti ulazak u Skupštinu Vacića i Firera :isuse:[emoji23]
A dakle to je izgovor koji će Čomara da nam predoči posle izbora!

... Shiit has hit the fan...

off komentar, al moram da kažem

ovaj miloš je v. dobar frajer. 

žoržo ne ume baš pravilno da koristi sve reči koje izgovara, al ima žara.

a ovaj treći pacovčić je iz grupe invizibilsa.

2 minutes ago, pt 2.0 said:

off komentar, al moram da kažem

ovaj miloš je v. dobar frajer. 

Taman ako nisi prezaduzena..a uspes da ga smuvas, da dignes kredit i odvedes ga negde da mu kupis ramena :)

5 minutes ago, SNARC said:

Taman ako nisi prezaduzena..a uspes da ga smuvas, da dignes kredit i odvedes ga negde da mu kupis ramena :)

ništa mu ne fali (osim što je dss).

1 praznik za oči. :fantom:

edit. jebiga, dosadan je... počela sam da snoozujem nakon manje od 3 minuta njegove priče. :sad:

Edited by pt 2.0

снарц ко старији брат