Jumanji Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Haha odlicni naslovi kao i uvek Solčence zahaja...
BWA Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 17 minutes ago, garmonbozia said: Gledam predloge i konačno sam se setio na koga mi liči glas Vuka Jeremića - isti Nebojša Čović. 😁😁😁 pljunuti.
Frank Pembleton Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ladno Vuk Jeremić, po RTV, predsednik Nove stranke... Jbga pogreši čovek... ... Shiit has hit the fan...
duda Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Pa da li je ovo realno jbt. Ova mala zbilja ne zna šta priča. Oni su pukli skroz. Ni onih 3% neće skupiti.
duda Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 6 minutes ago, Tutankamon said: Ja razumem, na zalost... Misliš da je to ?
Zabalujev Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 10 minutes ago, dùda said: Ni onih 3% neće skupiti. Pa ni nameravaju, tu su samo da zamute vodu. Ova Valentina fino sad popunjava TV emisije i novine, tek da ne čujemo nekog drugog. Ne znam koj moj je uopšte zovu ovde, ako nam je stalo da se čuje druga strana, onda da pozovemo onog koji smišlja sve te smutnje.
Recommended Posts