February 9, 20205 yr Just now, radisa said: Ovo će biti najgori UN, ikada... Ajde kvalitet UN Ali ova mala lupa jbt pa ovo je neverovatno
February 9, 20205 yr Just now, garmonbozia said: Ne zna mala gde bije... Sad je bilo najbolje, kad je zvršila izlaganje™, tišina od par sekundi... Otprilike, jebo te, dete, šta ti pričaš...
February 9, 20205 yr Ok, sve super. Unosis bojkot sistema u glupstinu (cvrc)..Ali ko kaze sestro da ces ti da udjes u to zdanje? I sta onda?
February 9, 20205 yr Just now, dùda said: Ajde kvalitet UN Ali ova mala lupa jbt pa ovo je neverovatno Mislio sam na to šta gosti mogu da ponude...
February 9, 20205 yr 1 minute ago, radisa said: Mislio sam na to šta gosti mogu da ponude... Jasno Ali tu su i ova dvojica a i Olja, neizbežna
February 9, 20205 yr Just now, dùda said: Jasno Ali tu su i ova dvojica a i Olja, neizbežna Ma i ova dvojica su samo malo bolji od deteta™... Evo, i Jakšić svašta priča...
February 9, 20205 yr Taman, ima budućnost u politici. Ja isključio posle par minuta, ne mogu... Edited February 9, 20205 yr by mraki
February 9, 20205 yr Gledam predloge i konačno sam se setio na koga mi liči glas Vuka Jeremića - isti Nebojša Čović.