duda Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Just now, radisa said: Ovo će biti najgori UN, ikada... Ajde kvalitet UN Ali ova mala lupa jbt pa ovo je neverovatno
radisa Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Just now, garmonbozia said: Ne zna mala gde bije... Sad je bilo najbolje, kad je zvršila izlaganje™, tišina od par sekundi... Otprilike, jebo te, dete, šta ti pričaš...
Jumanji Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ok, sve super. Unosis bojkot sistema u glupstinu (cvrc)..Ali ko kaze sestro da ces ti da udjes u to zdanje? I sta onda?
radisa Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Just now, dùda said: Ajde kvalitet UN Ali ova mala lupa jbt pa ovo je neverovatno Mislio sam na to šta gosti mogu da ponude...
duda Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 1 minute ago, radisa said: Mislio sam na to šta gosti mogu da ponude... Jasno Ali tu su i ova dvojica a i Olja, neizbežna
radisa Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Just now, dùda said: Jasno Ali tu su i ova dvojica a i Olja, neizbežna Ma i ova dvojica su samo malo bolji od deteta™... Evo, i Jakšić svašta priča...
mraki Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 (edited) Taman, ima budućnost u politici. Ja isključio posle par minuta, ne mogu... Edited February 9, 2020 by mraki
John Coltrane Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Olja ce se jos i naljutiti do kraja. Bas je zapenila.
ZerrorR Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ladno Vuk Jeremić, po RTV, predsednik Nove stranke...
garmonbozia Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Gledam predloge i konačno sam se setio na koga mi liči glas Vuka Jeremića - isti Nebojša Čović.
Recommended Posts