ronin Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 3 minutes ago, Ravanelli said: Cinican i potcenjivacki osmeh Onaj osmeh koji priziva nasilje...Jebote kakav gmizavac...
Tsai Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Bukvalno sam na ivici suza tokom ovih predloga svih.. U paklu zivimo
SNARC Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Just now, Tsai said: Bukvalno sam na ivici suza tokom ovih predloga svih.. U paklu zivimo Zato kad dodje do predloga prebacim.
halloween Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 9 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel sa njim u grupi R.Veljanovski? Jeste, https://gdf.rs/predsednik/
ronin Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Sve ste u pravu...Bukvalno pakao sve ti jebem...
gsb Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Gledam onog Malog Sentu (nisam pre). Ima one male tikove, a i leva ruka mu par puta se trzne... Pritiska je definitivno bilo...
gagilija Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Onaj osmeh koji priziva nasilje...Jebote kakav gmizavac...I zubi veci 2 broja. Ko Billi Bob TorntonSent from my SM-J710F using Tapatalk
halloween Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 28 minutes ago, harper said: Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju. Tačno. Još u vreme PSG prepoznala sam komšiju koji je radio u VBA da sedi i odmah ustuknula. Iskoristim priliku da vidim šta će na to da kažu Olenik i Bondžić, oni na "ovaj radi u vba" kažu u stilu "svako je dobrodošao". Neće niko Vučiću dlaku s glave smaći sve dok on uspešno radi sa Kosovom, ono što bi i inače radile perjanice građanske misli, zbog čega i nema levice.
BWA Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Just now, dùda said: Joooj Nikola bi da se jebe al' da mu ne uđe kakav je dzoni? vidim da njega manje komentarisete.
Milosh76 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Kako su dobri predlozi sa Vucicem, tacno se vidi kad je nakljukan lekovima, a kad je "pusten sa lanca"
duda Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 1 minute ago, BWA said: kakav je dzoni? vidim da njega manje komentarisete. Ma patetičan mučen. Najbolje sam mu opisala nastup što sam znala
Recommended Posts