garmonbozia Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Dobijam napad besa kada ga gledam, cenim da ću prekinuti gledanje ovoga.
J-♣ Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Emisija odvratna za slušanje, pa i za gledanje. Najgora emisija do sada, a nije ni završena.
Ravanelli Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Jujuju ovaj Olenik je takav bednik Lepo su ga izvukli na cistinu
Ravanelli Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) Nacisti i komunisti Edited January 12, 2020 by Ravanelli
harper lee Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju.
gsb Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 kakav odvratan "osmejak" ima ovaj Olinek... znaci nesto iz stomaka mi govori da nije dobar covek
gsb Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 1 minute ago, harper said: Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju. I ja sam to pomislila... I to je verovatno bilo delotvorno dok vesti nisu mogle dovoljno brzo da se sire...
SNARC Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Pa bio je instaliran da bude Sergej umesto Sergeja...pa je onda besno sastavio neku pickopacenicku grupu gradjana. Govno.
Apollo Creed Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Jel ovaj beše blizak saradnik Salingera Jankare?
Ravanelli Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 8 minutes ago, gsb said: kakav odvratan "osmejak" ima ovaj Olinek... znaci nesto iz stomaka mi govori da nije dobar covek Cinican i potcenjivacki osmeh
Tsai Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 9 minutes ago, harper said: Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju. Bukvalno sam istu stvar pomislio
Recommended Posts