Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Ova dva Bebina igraca su tako jadna...

Posted

Dobijam napad besa kada ga gledam, cenim da ću prekinuti gledanje ovoga.

Posted

Emisija odvratna za slušanje, pa i za gledanje. Najgora emisija do sada, a nije ni završena.

Posted

Jujuju ovaj Olenik je takav bednik

Lepo su ga izvukli na cistinu

Posted (edited)

Nacisti i komunisti :ph34r:

Edited by Ravanelli
Posted

Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju.

Posted

kakav odvratan "osmejak" ima ovaj Olinek... znaci nesto iz stomaka mi govori da nije dobar covek

Posted
1 minute ago, harper said:

Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju.

I ja sam to pomislila... I to je verovatno bilo delotvorno dok vesti nisu mogle dovoljno brzo da se sire...

Posted

Pa bio je instaliran da bude Sergej umesto Sergeja...pa je onda besno sastavio neku pickopacenicku grupu gradjana. 

Govno.

Posted

Jel ovaj beše blizak saradnik Salingera Jankare?

Posted
8 minutes ago, gsb said:

kakav odvratan "osmejak" ima ovaj Olinek... znaci nesto iz stomaka mi govori da nije dobar covek

Cinican i potcenjivacki osmeh

Posted
9 minutes ago, harper said:

Bukvalno sam istu stvar pomislio

Posted

Jel sa njim u grupi R.Veljanovski?