January 12, 20205 yr Emisija odvratna za slušanje, pa i za gledanje. Najgora emisija do sada, a nije ni završena.
January 12, 20205 yr Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju.
January 12, 20205 yr kakav odvratan "osmejak" ima ovaj Olinek... znaci nesto iz stomaka mi govori da nije dobar covek
January 12, 20205 yr 1 minute ago, harper said: Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju. I ja sam to pomislila... I to je verovatno bilo delotvorno dok vesti nisu mogle dovoljno brzo da se sire...
January 12, 20205 yr Pa bio je instaliran da bude Sergej umesto Sergeja...pa je onda besno sastavio neku pickopacenicku grupu gradjana. Govno.
January 12, 20205 yr 8 minutes ago, gsb said: kakav odvratan "osmejak" ima ovaj Olinek... znaci nesto iz stomaka mi govori da nije dobar covek Cinican i potcenjivacki osmeh
January 12, 20205 yr 9 minutes ago, harper said: Sto duze gledam ove razne canke, cede, olenike i druge "perjanice gradjanske misli" u Srbiji sve sam vise uveren da oni nisu nista vise od instalacije DB-a, cija je uloga da normalnim ljudima u Srbiji ogadi gradjansku ideju. Bukvalno sam istu stvar pomislio