pt 2.0 Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 20 minutes ago, Frank Pembleton said: Imate jednog takvog već na PPP! Ovaj je propo... koga?! i ko je na slici?
Skyhighatrist Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Pa Cvijić jbt, slaba je to ložana ako ga ne prepoznaješ
pt 2.0 Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 1 minute ago, Skyhighatrist said: Pa Cvijić jbt, slaba je to ložana ako ga ne prepoznaješ tek od skoro znam kako izgleda. to kao prvo. a kao drugo - ovaj tip sa slike mi se ne sviđa uopšte.
namenski Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 18 hours ago, April said: O, jbt... +1 Vala baš...
mjone Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Dobri gosti ali kako Kesic sa njima u pm ... morao je tu neko ozbiljniji i neko ko zapravo ume nesto pametno da kaze umesto Kesica
Milošica Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 4 minutes ago, mjone said: Dobri gosti ali kako Kesic sa njima u pm ... morao je tu neko ozbiljniji i neko ko zapravo ume nesto pametno da kaze umesto Kesica Kesić uopšte nije glup.To što nekada pravi budalu od sebe i te kako imamo poentu i samo potvrđuje da je pametan,a ne suprotno.
Mil@n Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Kesić ne da nije glup nego je dečko poprilično inteligentan, a emisije su mu bukvalno sve bolje, barem kada se setim da pogledam na youtubetu. Ne mislim smešnije, već koliko se dobro sprda sa ovima.
Frank Pembleton Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 a koga imamo takvog na ppp-u?Filozofa manijaka! ... Shiit has hit the fan...
James Marshall Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Pa sad, pitanje je koliko je tu Kesićevo, a koliko je ovih Njuzovaca. Daleko od toga da je Kesić nepametan, kad god je gostovao djelovalo je da ima šta da kaže, ali meni je on nekako naporan za gledanje, konfuzan. Ima tu neku potrebu da nekad ubacuje fore na silu, jer sebe percipira kao komičara, a onda ta mješavina ozbiljne priče i zajebancije ispadne papazjanija. Doduše, u tom segmentu "na silu šaljenja tokom ozbiljne priče" šampion je Dvaža.
kud u maglu Simoviću Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 15 minutes ago, Milošica said: Kesić uopšte nije glup al nije ni vanserijski genijalac 24min je c/p, a paste je 80% njuznetov
ordi Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 odličan je kesić. a naravno da će ppp da se pokenja po njemu. forum hejtera. olabavite malo. ko vama valja?
Recommended Posts