Jimmy Kowalski Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Rambo se nada da su ljudi zaboravili da je bio Dinkicevac. Ali to se ne zaboravlja..
ragasto Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Hm. Sigurno sam pristrasan kad je on u pitanju, a Utisak nisam gledao neko vreme. Taj detalj jeste sporan ako nije napravio lapsus, no treba imati na umu da cela priča oko bojkota polako odlazi u underground i nije mu za zameranje čak i ako bi se držao izbora kao jedinog načina smene vlasti. Na kraju krajeva, i on je jedan od onih koji duvaju u diple a ovo nije 1992. pa da se tako strogo gleda na angažman muzičara i da se sve proglašava racionalizacijom. Rekao je da mu se trenutna vlast ne sviđa - ok, meni je to dovoljno. @Caligula
Caligula Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 17 minutes ago, Reaktor said: Mislio je verovatno na izbore 2012. Oprastam mu sve, on je svakako puno uradio za nasu opciju od devedesetih na ovamo.
kud u maglu Simoviću Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 neko prsne ko bora čorba, neko ko rambo meni draži ovi drugi
dragance Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Odgledah predloge na YT - jebo te, dodje mi da razbijem laptop, zamisljajuci Martinovicevu facu i one silikonke sa Studio B. Ako ikada dodje do smene rezima, dabogda se u govnima udavio onaj ko oprosti ovom olosu sve ovo sto danas rade.
MortimerBrewster Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 (edited) 3 hours ago, triple_nippled said: Rambo je deo SFRJ estrade i od njega se ne moze ocekivati ko zna sta. me zajebavaš? ovo ovde svi zajedno ne bismo uradili za tri života najjači mic drop u istoriji Edited December 23, 2019 by MortimerBrewster
April Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Rambo je deo SFRJ estrade i od njega se ne moze ocekivati ko zna sta. O, jbt...Sent from fav toy
slepa živana Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 malopre sam videla najavu, u sledećoj a. obradović, vuk cvijić i kesić. malo optimizma...
Caligula Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 On 23.12.2019. at 15:20, MortimerBrewster said: me zajebavaš? ovo ovde svi zajedno ne bismo uradili za tri života najjači mic drop u istoriji +1 Ovim je sebe upisao u istoriju pa makar sada pevao Vucicu na uvce. Jedino sto sam iznenadjen opreznoscu (ne bih rekao da je promenio stavove). Popizdeh kad ladno rece kako se svako ko je na vlasti trudi da drzavu ucini boljom i jacom, pa jebi ga, ako ne ume to da radi onda je nenamerno ucini gorom jebeno neverovatno da tako nesto Rambo izgovori.
slepa živana Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 11 hours ago, Caligula said: Popizdeh kad ladno rece kako se svako ko je na vlasti trudi da drzavu ucini boljom i jacom, pa jebi ga, ako ne ume to da radi onda je nenamerno ucini gorom jebeno neverovatno da tako nesto Rambo izgovori. ja više ne znam ko je šta rekao, ali čini mi se da je rambo rekao da niko ko vodi državu nema cilj da je uništi. bar sam tako ja razumela. ono zaista zvuči kao nebo je plavo...
Caligula Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Pa ne secam se doslovce sta je izjavio ali smisao je da ni Milosevic ni Vucic nisu imali nameru da Srbija bude gora drzava nego sto su je zatekli, ali eto ne umeju da je ucine boljom i to je otprilike njihov greh, ne zla namera. Meni je to neverovatno da jedan inteligentan covek kaze i da zaista to misli.
ordi Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 13 hours ago, slepa živana said: malopre sam videla najavu, u sledećoj a. obradović, vuk cvijić i kesić. malo optimizma... @pt 2.0 Achtung! Achtung! najbolji gosti do sada - jedva čekam!
pt 2.0 Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 1 hour ago, ordi said: @pt 2.0 Achtung! Achtung!
Frank Pembleton Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Imate jednog takvog već na PPP! Ovaj je propo...... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts