Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, gospa buba said:

pa zato i nisam sigurna da ne treba da plej ded, ovo je nezgodan protivnik. i chitao je napisano, ne samo na novinama :unsure:

sent from bubamoto

a izgleda da ima i neke "in vivo" podatke :s_d:

Posted
3 hours ago, ragasto said:

Najzad neko ko se usudio da izađe na mejdan. Biće zanimljivo ovih dana:jerry:

Tip je epidemiolog btw :lol:

Posted
13 minutes ago, Caligula said:

Tip je epidemiolog btw :lol:

Em epidemiolog em ima vrlo bogatu karijeru. Diplomata Sebastian će se udaviti od štucanja.

Posted
a izgleda da ima i neke "in vivo" podatke :s_d:
ekipica :hihi:

sent from bubamoto

Posted
3 minutes ago, ragasto said:

Em epidemiolog em ima vrlo bogatu karijeru. Diplomata Sebastian će se udaviti od štucanja.

Meni najjace sto je pisao Basarinim stilom - sem ako nemaju slican stil, nisam ga ranije citao.

Ali, "Strmopizd" :lolol: pa jebote

Posted

To je jedna od jačih polemika u najavi:D. A često sam ga pominjao kada bih pričao sa nekim o kanceru, u proteklih par godina se baš angažovao oko toga i delovao mi je vrlo razborito. S tim što mi nikad ne bi palo na pamet da će da napiše ovako nešto i tim rečima, izgleda da ga je iznerviralo što Basara ne prestaje da se pegla sa svima oko gostovanja u Utisku

Posted

ako poznaje scenu i terminologiju, bice sjajno.

sent from bubamoto

Posted

Polako sad će Beba da iskopa, štipkanje koleginica, falsifikovanje nauke itd...
A i neko studijsko putovanje u egzotične krajeve...

... Shiit has hit the fan...

Posted (edited)

Nije spomenuo Glasnik i honorare :fantom: a bas cesto pominje "seoski dzukac" pa se nesto mislim popio je dosta ali ne dovoljno da bi se skroz usrao u gace.

Kakav bednik jbt. Djilas i Jeremic bili bi triput gori i ubili bi tri Olivera Ivanovica.

Edited by Caligula
Posted

A kada se ustalilo to mišljenje da se "prodao"? Vidim da se svi koji ga napadaju nadovezuju na "to", očigledno sam propustio taj trenutak...

Posted

Je l ovaj epidemiolog isri onaj car koji je najboljim tekstom ikad pomeo debilčine koje plaše narod osiromašenim uranijumom?!

Posted (edited)

To je taj. Pisao je i o antivakcinaškom pokretu.

Edited by msv
Posted

meni je basara oduvek jedan od supljih pisaca. pismen, nacitan, stilski doteran, cak i duhovit na momente al nema sta da kaze. lepo on sve sroci al suplje. zveci. dzaba i stil i pravopis kad se na kraju pitas sta si uopste procitao. izuzetak su biciklisti, to mi se dopalo. nije idealno, i saga ima rupa, al opet ima trenutke briljantnosti zbog koji i te kako vredi procitati knjigu.  

a nije da nisam probao. 

i kolumne su mu iste takve ali u moru nepismenih i stilski obogaljenih njegov rad deluje carski sve dok se covek ne zapita sta je basara ustvari rekao. pa se ispostavi da nije rekao nista nego prdi u prazno - al pismeno. 

ne secam ga se ni kao opozicije milosevicu, bar ne do sredine '92 kad sam napustio zemlju. do tad sam i pratio scenu i ucestvovao, ne bi mi promakao. mozda se ukljucio kasnije a ja propustio jer nisam bio tu. al kako nisam propustio velikica, recimo? njega se i te kako secam bez obzira na fizicko odsustvo. kakogod, ja se basarinog politickog angazmana uopste ne secam pre pada milosevica. ako gresim nek mi oprosti al i ako se javljao, vala se nije bas daleko cuo. 

ovaj odgovor gore je papazjanija ciji je cilj da izvredja i nista vise. radovanovic je seljak, dusevni bolesnik, siledzija, lazov i pokvarenjak koga koristi opozicija (epidemiologovi favoriti) kako bi ucutkali barda a to nisu pokusavali ni milosevic ni vucic. zavera? je sigurno. da ima makar zrno bivse lukoviceve vrcavosti da nas malo zabavi nego ni to. samo uvredjeno baljezganje matorog pijanca. 

doduse, vec vidim srbljanovicku kako trlja ruke i vadi crtice, ima ovde inspiracije za jedno dva meseca blicovih kolumni.