Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
On 18.11.2019. at 14:13, ordi said:

to je moje pitanje - bi li ste ženili nekog poput hane (to što je s radulencetom u stranci, najmanje mi smeta, više sam imala u vidu njen blud i razvrat, pućenje i kikoćenje - bljaaaaaaaaak!) i zbog koga/ćega onda ženite pristojne osobe? 

jok vala. a ja, kao pristojan čovek, oženio sam se pristojnom ženom. 

Posted

Raduletove misli su jasne, tačne, pogađaju poentu, ali ipak ne bih jednog autokratu  menjao drugim ...

I da ništa drugo nije rekao, njegovo gostovanje je bilo pun pogodak kada je izneo "insajderske" informacije dok je bio ministar da se sadašnji preCednik ozbiljno bavi samo marketingom, analizom javnog mnenja, spinovanjima, kreiranjem paralelne stvarnosti putem medija koje kontroliše ...

Posted

To su vrlo poverljive informacije. Hvala mu što stavlja glavu u torbu time što ih javno iznosi.

Posted (edited)

Auuuu razvaljivanje Basare

https://www.danas.rs/dijalog/reakcije/strmopizd-famoznog-basare/?fbclid=IwAR2rIB8mcz3uC4ZgrshhO_iN67PiHnLJMXz8-Z_wEekO33r7RyWZmDbg5I4

:hail:

Dakle, pošto je Basara uvek bio isti, zašto se odjednom uzibretio komentarluk i već desetak dana se ne smiruje? Stvar je jednostavna. Vođen Oljinim zavodljivim glasom, neprejebivi kolumnista je svoju dušu i um razgolitio pred svekolikim gledateljstvom i vlastitim čitateljstvom.

Postalo je belodano da su njegova vrcavost i jezičko majstorstvo Panova frula u potrazi za sinekurom, a da je on, basaračkim jezikom kazano, običan sinekurofil ili, kraće, sinekurac (s dugim uzlaznim akcentom na trećem slogu).

I ranije se znalo za njegove veze sa Bebom Popovićem, koji već dugo, čak ni za laike, nije običan mešetar, već metafora za političko intrigantstvo. Za mnoge je novina da je Basara s tim čovekom toliko često da ih je više puta u razgovoru ometao telefonski poziv Vrhovnog bića.

Edited by Caligula
Posted

Jebiga. Gotivio sam ga.
Zasrao je.
Neka ga kasape.

Sent from my SM-N950F using no brains

Posted

uvek je bio i ostao pijano govno, dubinski ronilac vucicevog senkruma.  

Posted

Jbte, ala ga odalami...
Svaka čast!

... Shiit has hit the fan...

Posted

kako se odgovara na ovo? poshto teshko da ce se pravi mrtav :unsure:

sent from bubamoto

Posted
Just now, gospa buba said:

sent from bubamoto

NIkako, najbolje je oćutati i nastaviti dalje...

Ubio ga k'o granom...

Posted

Pijana budaletina je odavno ovo zaslužila.

Posted

Najzad neko ko se usudio da izađe na mejdan. Biće zanimljivo ovih dana:jerry:

Posted
7 hours ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

Podupla dozu vinjaka (ili sta vec konzumira) pa naskraba nesto u besu i agoniji.

Btw ubi ovaj lekar za sve pare.

Posted

Podupla dozu vinjaka (ili sta vec konzumira) pa naskraba nesto u besu i agoniji.

Btw ubi ovaj lekar za sve pare.
pa zato i nisam sigurna da ne treba da plej ded, ovo je nezgodan protivnik. i chitao je napisano, ne samo na novinama :unsure:

sent from bubamoto