đorđe geprat Posted November 20, 2019 Posted November 20, 2019 On 18.11.2019. at 14:13, ordi said: to je moje pitanje - bi li ste ženili nekog poput hane (to što je s radulencetom u stranci, najmanje mi smeta, više sam imala u vidu njen blud i razvrat, pućenje i kikoćenje - bljaaaaaaaaak!) i zbog koga/ćega onda ženite pristojne osobe? jok vala. a ja, kao pristojan čovek, oženio sam se pristojnom ženom.
stoka Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Raduletove misli su jasne, tačne, pogađaju poentu, ali ipak ne bih jednog autokratu menjao drugim ... I da ništa drugo nije rekao, njegovo gostovanje je bilo pun pogodak kada je izneo "insajderske" informacije dok je bio ministar da se sadašnji preCednik ozbiljno bavi samo marketingom, analizom javnog mnenja, spinovanjima, kreiranjem paralelne stvarnosti putem medija koje kontroliše ...
ragasto Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 To su vrlo poverljive informacije. Hvala mu što stavlja glavu u torbu time što ih javno iznosi.
Caligula Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 (edited) Auuuu razvaljivanje Basare https://www.danas.rs/dijalog/reakcije/strmopizd-famoznog-basare/?fbclid=IwAR2rIB8mcz3uC4ZgrshhO_iN67PiHnLJMXz8-Z_wEekO33r7RyWZmDbg5I4 Quote Dakle, pošto je Basara uvek bio isti, zašto se odjednom uzibretio komentarluk i već desetak dana se ne smiruje? Stvar je jednostavna. Vođen Oljinim zavodljivim glasom, neprejebivi kolumnista je svoju dušu i um razgolitio pred svekolikim gledateljstvom i vlastitim čitateljstvom. Postalo je belodano da su njegova vrcavost i jezičko majstorstvo Panova frula u potrazi za sinekurom, a da je on, basaračkim jezikom kazano, običan sinekurofil ili, kraće, sinekurac (s dugim uzlaznim akcentom na trećem slogu). I ranije se znalo za njegove veze sa Bebom Popovićem, koji već dugo, čak ni za laike, nije običan mešetar, već metafora za političko intrigantstvo. Za mnoge je novina da je Basara s tim čovekom toliko često da ih je više puta u razgovoru ometao telefonski poziv Vrhovnog bića. Edited November 22, 2019 by Caligula
duda Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 31 minutes ago, Caligula said: Auuuu razvaljivanje Basare https://www.danas.rs/dijalog/reakcije/strmopizd-famoznog-basare/?fbclid=IwAR2rIB8mcz3uC4ZgrshhO_iN67PiHnLJMXz8-Z_wEekO33r7RyWZmDbg5I4 sjajno zaslužio je odavno ovo
Max Morlock Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Jebiga. Gotivio sam ga.Zasrao je.Neka ga kasape.Sent from my SM-N950F using no brains
3opge Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 uvek je bio i ostao pijano govno, dubinski ronilac vucicevog senkruma.
Frank Pembleton Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Jbte, ala ga odalami...Svaka čast! ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 kako se odgovara na ovo? poshto teshko da ce se pravi mrtav sent from bubamoto
radisa Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Just now, gospa buba said: kako se odgovara na ovo? poshto teshko da ce se pravi mrtav sent from bubamoto NIkako, najbolje je oćutati i nastaviti dalje... Ubio ga k'o granom...
dragance Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Pijana budaletina je odavno ovo zaslužila.
ragasto Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Najzad neko ko se usudio da izađe na mejdan. Biće zanimljivo ovih dana
John Coltrane Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 7 hours ago, gospa buba said: kako se odgovara na ovo? poshto teshko da ce se pravi mrtav sent from bubamoto Podupla dozu vinjaka (ili sta vec konzumira) pa naskraba nesto u besu i agoniji. Btw ubi ovaj lekar za sve pare.
gospa buba Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Podupla dozu vinjaka (ili sta vec konzumira) pa naskraba nesto u besu i agoniji. Btw ubi ovaj lekar za sve pare.pa zato i nisam sigurna da ne treba da plej ded, ovo je nezgodan protivnik. i chitao je napisano, ne samo na novinama sent from bubamoto
Recommended Posts