duda Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 (edited) Koje je zlo ova Smajlovićka. Što grđe priča to više usitni. Povraća mi se od nje. Edited November 3, 2019 by dùda
Milošica Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 4 minutes ago, dùda said: Koje je zlo ova Smajlovićka. Što grđe priča to više usitni. Povraća mi se od nje. Istina
John Coltrane Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 (edited) Hvala qrcu da je neko pomenuo poplave i Malija. edip: pravopis Edited November 3, 2019 by John Coltrane
duda Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Just now, John Coltrane said: Hvala qrcubda je neko pomenuo poplave. +1 Dobar Ješić.
mraki Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 12 minutes ago, ordi said: ko? bastać il kum? Na Bastaća sam mislio, ali može komplet familija... Spoiler
SNARC Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 17 minutes ago, simetrije said: Da je intervju sa kumom, na Pinku, potrajao još malo, verovatno bismo došli i do Zad's dead, baby dela. Neko se (Lješnjak ili lakirani) opasno predozirao Tarantinom pre nego što je osmislio ovakve detalje. U CG je ucestvovao..cuj ucestvovao, organizovao montazu fotki zajebane novinarke kako se seksa sa psima. Nije Beba jos ubacio ni u drugu..polako.
simetrije Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 7 minutes ago, SNARC said: U CG je ucestvovao..cuj ucestvovao, organizovao montazu fotki zajebane novinarke kako se seksa sa psima. Nije Beba jos ubacio ni u drugu..polako. Ne samo da je organizovao, nego se time i javno hvalio u prošloj inkarnaciji "Utiska", ako se dobro sećam.
John Coltrane Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Kuz Zdenko brani Seselja. Mrs dzukelo smrdljiva!
ordi Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 (edited) meni ovaj zdenko pljunut brnaba kad ostari Edited November 3, 2019 by ordi
garmonbozia Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 meni ovaj zdenko pljunut brnaba kad ostariSlične pauze ima i kada priča.
SNARC Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 1 minute ago, ordi said: meni ovaj zdenko pljunut brnaba kad ostari Jes jebem ti...
John Coltrane Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Matoro smrdljivac, kako ga je zaboleo Seselj. Joj samo kad bi Jesic pomenuo Slobu, ovaj bi crko.
Recommended Posts