Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

On 17.6.2019. at 0:22, bradilko said:

sad prvi put video ovaj utisak sa najviše glasova. kako se ovo dno od čoveka obraća roditelju koji je izgubio dete. 

pa kako živi spava? ovom treba otfikariti glavu. ovaj ne sme dalje 

Ovo je stvarno bilo nadrealno cak i za njegove pojmove, nisam mogla da verujem sta gledam

Odavno pricam da se samo nasiljem moze protiv tog smrada

Kakav crni dijalog 

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Meni je nadrealno bilo ono sa Ostojićem iz Aleksinca...
Ustvari i nije, serem. Zbog takvih stvari sam i odlučio da odem. Žao mi vas nekoliko koji ste (još?) tamo, ali većina je tačno ovo i zaslužila i zaslužuje.

Hvala ti kao bratu na lepim željama  :fantom:

12 minutes ago, aram said:

ali većina je tačno ovo i zaslužila i zaslužuje.

:isuse:

Meni je nadrealno bilo ono sa Ostojićem iz Aleksinca...
Ustvari i nije, serem. Zbog takvih stvari sam i odlučio da odem. Žao mi vas nekoliko koji ste (još?) tamo, ali većina je tačno ovo i zaslužila i zaslužuje.
Zaslužili smo i mi...
Nisu zaslužila deca...

...shiit has hit the fan...

Zato smo tu da ih spremimo za paljbu odavde u neki normalan život.

Sent from my SM-N950F using controlled substances...

Zato smo tu da ih spremimo za paljbu odavde u neki normalan život.

Sent from my SM-N950F using controlled substances...

+10000

Gledao sad malo poslednji UN, zbog Petričića. Nekako, u onakvom okruženju i sa onako upakovanim Oljinim predlozima, čak se i nisam iznervirao previše zbog boleštine (a inače vesti i tv ne gledam iz-za zdravstvenih razloga).

btw, Petričić je car.

Znaš ti od kad je ovo?

Od one prethodne ture Utiska, a zar je bitno, nesto menja?

Od one prethodne ture Utiska, a zar je bitno, nesto menja?
Ne menja ali je gledano jedno deset puta kad je bilo, a i priča je stara...

Izvinjavam se sto vam zasmetalo

D9lQ_x5XUAEVsGu?format=jpg&name=large

eto napokon neko sa tamne strane, jos covek poznat kao uvek spreman i zeljan dijaloga :fantom:

nego, odgledao danas utisak sa petricicem, prilicno vec smara to oljino insistiranje na dijalogu i izjednacavanje petricicevog "nisu normalni" sa svim bljuvotinama koje izgovaraju vucic i podanici mu

za dijalog je potrebno dvoje

kako da razgovaras sa nekim ko to ne zeli?

i kad su obavezni da prisustvuju na onim javnim debatama pred izbore, sve sto rade predstavnici vlasti jeste da vicu iz sveg glasa potpune besmislice da prodje vreme i da onaj drugi nema priliku bilo sta da kaze

svako gostovanje vlasti i opozicije se bukvalno na to svelo evo vec unazad nekoliko godina

i kakav onda dijalog?