Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Pa, ivanovic se vec par puta zalio da je vrucincina i da nemaju klimu

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

pa kad su krenuli u nevreme. sad je vreme za letnju pauzu u svim emisijama. pogotovo to što ide uživo, u studiju, sa reflektorima

Rano je za letnje tv pauze, one su tek u avgustu.

Ko su gosti u nedelju?

D9CAF8iXoAIacas?format=jpg&name=large

Uuu... Petričić...

Ala ce se lomiti brave u predsedništvu...

Micko :hail: 

A zašto Petričić toliko ne voli preCednika, zna li neko ...? U redu je biti kritičan i sve, ali Duško je nekada baš brutalan ... Da se razumemo, ne kažem da mi se to ne sviđa, nego me interesuje. Onako, fenomenološki ...

ko je ognjen?

Jel to ovaj?

– Veliki broj studenata zaista nije spremno da nauči valjano Osnove ekonomije i Ekonomsku tranziciju, pa često traže izgovor u tome da ne valjaju profesor i asistent. Odnosno, Miodrag Zec i Ognjen Radonjić. Međutim, kod Ognjena Radonjića postoji neka patološka potreba da ponižava studente i to čini sa velikim zadovoljstvom. Kada je u pitanju Miodrag Zec, o njemu imam veoma visoko mišljenje. On je vrhunski intelektualac. Sjajno prenosi znanje. Koristi slikovite primere koji se pamte do kraja života. Ali bih i njemu mogao da zamerim to što je Ognjenu potpuno prepustio ispitivanje i apsolutno je nezainteresovan za očigledan teror koji većina studenata trpi – rekao je Luka za NOIZZ.

Edited by Milosh76

4 minutes ago, Milosh76 said:

Jel to ovaj?

– Veliki broj studenata zaista nije spremno da nauči valjano Osnove ekonomije i Ekonomsku tranziciju, pa često traže izgovor u tome da ne valjaju profesor i asistent. Odnosno, Miodrag Zec i Ognjen Radonjić. Međutim, kod Ognjena Radonjića postoji neka patološka potreba da ponižava studente i to čini sa velikim zadovoljstvom. Kada je u pitanju Miodrag Zec, o njemu imam veoma visoko mišljenje. On je vrhunski intelektualac. Sjajno prenosi znanje. Koristi slikovite primere koji se pamte do kraja života. Ali bih i njemu mogao da zamerim to što je Ognjenu potpuno prepustio ispitivanje i apsolutno je nezainteresovan za očigledan teror koji većina studenata trpi – rekao je Luka za NOIZZ.

na to sam i ja naleteo

ass zeca, retko ogavan lik

:isuse:

na to sam i ja naleteo

ass zeca, retko ogavan lik
:isuse:

Što ogavan? Zbog ovog ponižavanja studenata?

...shiit has hit the fan...

zec, ne ognjen

13 hours ago, stoka said:

A zašto Petričić toliko ne voli preCednika, zna li neko ...?

?

Covek ima najzdraviju mogucu reakciju na ovu bolestinu. Sada ispade da preteruje ili sta?

Edited by Caligula