Giggsy Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Pa, ivanovic se vec par puta zalio da je vrucincina i da nemaju klimu
levi Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 pa kad su krenuli u nevreme. sad je vreme za letnju pauzu u svim emisijama. pogotovo to što ide uživo, u studiju, sa reflektorima
radisa Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Uuu... Petričić... Ala ce se lomiti brave u predsedništvu...
stoka Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 A zašto Petričić toliko ne voli preCednika, zna li neko ...? U redu je biti kritičan i sve, ali Duško je nekada baš brutalan ... Da se razumemo, ne kažem da mi se to ne sviđa, nego me interesuje. Onako, fenomenološki ...
Milosh76 Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 (edited) Jel to ovaj? – Veliki broj studenata zaista nije spremno da nauči valjano Osnove ekonomije i Ekonomsku tranziciju, pa često traže izgovor u tome da ne valjaju profesor i asistent. Odnosno, Miodrag Zec i Ognjen Radonjić. Međutim, kod Ognjena Radonjića postoji neka patološka potreba da ponižava studente i to čini sa velikim zadovoljstvom. Kada je u pitanju Miodrag Zec, o njemu imam veoma visoko mišljenje. On je vrhunski intelektualac. Sjajno prenosi znanje. Koristi slikovite primere koji se pamte do kraja života. Ali bih i njemu mogao da zamerim to što je Ognjenu potpuno prepustio ispitivanje i apsolutno je nezainteresovan za očigledan teror koji većina studenata trpi – rekao je Luka za NOIZZ. Edited June 14, 2019 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 4 minutes ago, Milosh76 said: Jel to ovaj? – Veliki broj studenata zaista nije spremno da nauči valjano Osnove ekonomije i Ekonomsku tranziciju, pa često traže izgovor u tome da ne valjaju profesor i asistent. Odnosno, Miodrag Zec i Ognjen Radonjić. Međutim, kod Ognjena Radonjića postoji neka patološka potreba da ponižava studente i to čini sa velikim zadovoljstvom. Kada je u pitanju Miodrag Zec, o njemu imam veoma visoko mišljenje. On je vrhunski intelektualac. Sjajno prenosi znanje. Koristi slikovite primere koji se pamte do kraja života. Ali bih i njemu mogao da zamerim to što je Ognjenu potpuno prepustio ispitivanje i apsolutno je nezainteresovan za očigledan teror koji većina studenata trpi – rekao je Luka za NOIZZ. na to sam i ja naleteo ass zeca, retko ogavan lik
Frank Pembleton Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 na to sam i ja naleteo ass zeca, retko ogavan lik Što ogavan? Zbog ovog ponižavanja studenata? ...shiit has hit the fan...
Caligula Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 (edited) 13 hours ago, stoka said: A zašto Petričić toliko ne voli preCednika, zna li neko ...? ? Covek ima najzdraviju mogucu reakciju na ovu bolestinu. Sada ispade da preteruje ili sta? Edited June 15, 2019 by Caligula
Recommended Posts