April 7, 20196 yr Boško u poslednjim minutima zabio autogol sa 40 metara u rašlje... Jbg, treba njemu vremena još, da bi bio normalan...
April 7, 20196 yr Neverovatan je, odavno sam kazala da je on govno-Mida, bez obzira na to kakve su mu namere - sve pretvori u govno što dotakne.
April 7, 20196 yr Just now, radisa said: Boško u poslednjim minutima zabio autogol sa 40 metara u rašlje... Jbg, treba njemu vremena još, da bi bio normalan... Debil
April 7, 20196 yr boškić mi je svojim nastupom ulepšao veče. bobu fala da makar jedan kaže šta misli, pa makar to bilo i Boškić Samo što će opet u ispovedaonicu zbog ovog kraja.....al jbga A jakšića bi i ja uhapsio.....makar zbog ovih Ćiro Blažević naočara Edited April 7, 20196 yr by steins
April 7, 20196 yr ma šali se Boško. pa i Šešelj se tako šalio za zarđale kašike, pa šta sad svaka sličnost Boška sa Šešeljom i Olje sa Minimaksom je slučajna
April 7, 20196 yr 16 minutes ago, Tsai said: Bosko sere po 5.oktobru, debilcina A to je i najmanje strašno od svega čega se dotakao. Sve u svemu prilično pakleno podsećanje na skandalozne stavove koje zastupa, baš mučno.
April 7, 20196 yr Objasnite mi koliko godina imaju clanovi SUBNORA i koliko ih ima uopste?? [emoji54]Ne verujem....
April 7, 20196 yr Just now, mraki said: Šta je rekao na kraju, nisam ispratio? hapsio bi boška jer je rekao da kosovo treba da bude nezavisno, ali da bočko posle može da piše iz zatvora
April 7, 20196 yr 1 minute ago, Jumanji said: Objasnite mi koliko godina imaju clanovi SUBNORA i koliko ih ima uopste?? Ne verujem.... Pa Rene reče da je predsednik Čukić rođen 1937... Sve ti jasno, zar ne? Hrabri kurir Dušan Čukić je sa 6 godina nosio pisma...