gagorder Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 brate, ako je doslo do toga da pontijak vija malogradjane ...
Pontijak Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 ako ikada igde OV bude dobila termin za svoj UN vala neki forumasi su zasluzili da budu gosti, eto, miralem, gazza, sime za pocetak, bilo bi to mnogo zabavnije nego iz nedelju u nedelju gledati i slusati jovoa
Pontijak Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 brate, ako je doslo do toga da pontijak vija malogradjane ... opet neko drmanje tvog kaveza? samo, nema to veze sa pontijakom, pecas se na pominjanje pontijaka kao som na buckalo, cemu to, zasto to? :)
Shan Jan Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Bila bi fora da Olja sada krene da radi UT preko nekog jutrjubic kanala, mozda publika ne bi bila velika al kapiram da bi imala vecu slobodu a mozda i bolje zaradjivala od reklama n donatora.
Pontijak Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 pa to. kada moze zorranahh tako da zaradjuje koliko bi tek OB mogla da zaradi tako + dobra gledanost preko neta
Miralem Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Miraleme, stvarno otkuliraj malo. Čekmeže se sasvim očigledno sprda s onim što sam rekao, on je na tvojoj strani u ovoj raspravi, ali ti prosto više i ne gledaš gde udaraš, pa nista, lepo cu da se izvinim cekmezetu i priznam da sam ispao glup. stvar je u tome da mi se nakon tvojih i arielovih uvreda za mozak detektor za ironiju raspao. miraleme, da te postedim citanja - ovaj hajkac na malogradjane ti je rekao da si crnogorski nacionalista.masala! a dje si junace bio kad me je trebalo postedeti citanja symeta?
Ravanelli Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) Bila bi fora da Olja sada krene da radi UT preko nekog jutrjubic kanala, mozda publika ne bi bila velika al kapiram da bi imala vecu slobodu a mozda i bolje zaradjivala od reklama n donatora. uradi v-logmas za božić. ona i ćale skaču po grobovima partizana i zabijaju kolce. meet-up (neuspeli) je već imala u nedelju. Edited October 14, 2014 by Ravanelli
yolo Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) masala! a dje si junace bio kad me je trebalo postedeti citanja symeta? nijesam bio u mogucnosti, objektivni razlozi, prascaj.... a ti si zavidan sto ne umes da pises tako lepo i obilato... Edited October 14, 2014 by gazza1
Cane Vukic Prebranac Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Убијате ме с овим скраћеницама. Прво сам се питао какве везе Уједињене нације имају са свим овим (УН), ал ај укапирао сам онда, и tko је ОБ, ко је АВ знам одраније.Е сад, јесам ја глупи Босанац, али ко је сад па OV?
Ryan Franco Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Najjače je što Turnubll nekome objašnjava internet koncepte, nakon prethodna tri dana sumanutog postovanja na islamskom topiku.
PasMater Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Stvarno nije u redu nazivati Olju cetnikom. Ljoticevcem ili bilo kojim nacionalistickim prefiksom. Ona je tipicna gradjanka "druge srbije" sa svim kompleksima i snobizmom koji ide uz to. To isto kao kada bi ja rekao da ste svi vi gej, jer niste protiv "parade homoseksualaca"...
Recommended Posts