Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)

Ko? Zapad?

Zapad je fiktivan lik.

A ako me već vučeš za jezik, Utisak, naravno, jeste četnička emisija. Ako pravimo listu najgorih emisija, najgore su sve u kojima se Olja bavila drugim svetskim ratom, rehabilitacijom, restitucijom, Žikicom Jovanovićem, itd., pa zvala Čedu Antića i bulumentu i ućutkivala i prekidala svakog ko se nije složio da je Žikicin čin bio napad na ustavni poredak.

Što sve naravno ne znači da Utisak nije najbolja emisija tog tipa na našim televizijama, i da je ne treba braniti svim sredstvima.

Edited by Turnbull
Posted

Ko? Zapad?

Zapad je fiktivan lik.

A ako me već vučeš za jezik, Utisak, naravno, jeste četnička emisija. Ako pravimo listu najgorih emisija, najgore su sve u kojima se Olja bavila drugim svetskim ratom, rehabilitacijom, restitucijom, Žikicom Jovanovićem, itd., pa zvala Čedu Antića i bulumentu i ućutkivala i prekidala svakog ko se nije složio da je Žikicin čin bio napad na ustavni poredak.

Što sve naravno ne znači da Utisak nije najbolja emisija tog tipa na našim televizijama, i da je ne treba braniti svim sredstvima.

ok važi ćao

Posted

slažem se sa miralemom. razlika je u tome što nemam kompleksašku potrebu za totalnim iskenjom.

neki bi, pak, rekli da ti se skoro ceo opus svodi na to. osim kad nesto brbljas o filmu o kom veze nemas, to je vec dirljivo.

Posted

miraleme, ponekad stvarno umeš da budeš mega car.

ne zajebavam se.

Posted

Utisak, naravno, jeste četnička emisija

:Hail:

Posted

Ma mislim, četnička, to reko ravaneli pa sam se nadovezao. Ali svakako antikomunistička i revizionistička, barem kada se doticalo tih tema. To se vidi čak i u najsitnijim detaljima, npr. u jednom od ovih intervjua povodom skidanja emisije, Olja nešto priča o Brozu, Bozovim vremenima, drž ne daj. Mislim, što reče neko skoro, to je prosto jedan lakmus.

Posted

zapad dostigao uticajnost, raspravlja se vise nego o utisku. ^_^

Posted

Симе је дакле Марко Вешовић.

Gledao sam jedan Oljin “Utisak nedelje”, i odlomke iz još dva, ali to mi je dosta za čitav život. Slušajući je, prvo sam se ježio kao četa vojnika Armije BiH koja se sprema da, po polju golom kao dlan, izvrši juriš na četnike u bunkerima

Posted

:lolol:

Jbt, jel ste vi gledali utisak, ili se sad onako sablažnjavate reda radi.

Posted

zapad dostigao uticajnost, raspravlja se vise nego o utisku. ^_^

Zato što Miralemu ide na jaja, ostali održavaju dobru kondiciju :fantom:

Posted

Чекај, к'о не каже Тииита тај је четник? Претпостављам да је онда љотићевац ко не слуша Плави оркестар. :lol:

За Запада је једини проблем што пише све то, а ради на б92. Ја га не слушам, а ви што га слушате сигурно можете да процените чији је допринос демократији већи, његов или Бећковићкин.

Јесам сада ја партизан, нисам рек'о "Ољa"? :unsure:

Posted

Miraleme, objasnio Darkec, Zapad nije = MP40. Zapad je lik (mada je, kao što neko reče, i MP bio donekle lik). Lik ima svoju konzistentnost.

Meni činjenica da je Zapad koncept celu stvar čini samo odvratnijom. Radi se o izuzetno bitnom društveno pitanju i siguran sam i da je liku koji kreira Zapada jasno da ovo nadilazi UN i Olju B lično.Mogao je jednostavno da prekoči temu, ako nije želeo da narušava koncept, jebo ga koncept. Ili je spreman da se ruga borbi protiv cenzure zarad nabijanja dnevne kvote tvitova ili je jednostavno budala što bi rek'o Miralem.

Posted

Mene zanima sta je u tom njenom ugovoru.