March 9Mar 9 Just now, Sludge Factory said: Nemam ja te zivce vise, pa nek ga i sibaju uzivo u programu. Vraćaju se živci, biće sve slađe gledati.
March 9Mar 9 on i onaj bizon su u svojim ranim dvadesetim izgledali kao da su sami sebi deda, bas one odvratne cicurine od mladosti. isto i selakovic...neverovatno
March 9Mar 9 Odlično je ovo džibersko džilitanje sudije sa Inter kombinacijom brojanica i mestimičnom akcentuacijom počivšeg Žive Žulja (specifičan izgovor afrikata). Ako možda ima onih koji u to nisu želeli da poveruju,, sada imamo crno na belo da je makar jedan sudija Ustavnog suda podmukla radikalčina lišena manira i etike.
March 9Mar 9 2 minutes ago, Milosh76 said: Pomenuo je NADLEZNOST PreCednika...SAD OLJA !!! isto sam pomislio u sekundi, al prodje joj to
March 9Mar 9 Ja blage veze nemam sa pravom, i ovaj stav dva koji zadrigli pominje da u nekom slučaju policija ne mora da se identifikuje, ali kako da mi (tj na primeru Ješić) da onda znamo da je to policija kad je u civilu?
March 9Mar 9 Propustila je sansu da ga ispita o nadleznostima preCednika... U nastavku ide 45 minuta smaranja. Steta, imala je zicer, a dva puta ovaj nece doci na Novu/N1