Dsnake Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Sludge Factory said: Nemam ja te zivce vise, pa nek ga i sibaju uzivo u programu. Vraćaju se živci, biće sve slađe gledati. 1
cedo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, Milosh76 said: Kako je ovaj dosao do Ustavnog suda zaista se pitas 1
gagilija Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago on i onaj bizon su u svojim ranim dvadesetim izgledali kao da su sami sebi deda, bas one odvratne cicurine od mladosti. isto i selakovic...neverovatno 1 4
simetrije Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odlično je ovo džibersko džilitanje sudije sa Inter kombinacijom brojanica i mestimičnom akcentuacijom počivšeg Žive Žulja (specifičan izgovor afrikata). Ako možda ima onih koji u to nisu želeli da poveruju,, sada imamo crno na belo da je makar jedan sudija Ustavnog suda podmukla radikalčina lišena manira i etike. 3
SNARC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Motke, braco i sestre, motke..a ne plenumi i praporci 4 1
cedo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Milosh76 said: Pomenuo je NADLEZNOST PreCednika...SAD OLJA !!! isto sam pomislio u sekundi, al prodje joj to
msv Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago "Što ste tako nervozni" To ih prvo nauče na radikalskom treningu 8
bejzbolka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Petrov izgleda kao da je prošao obuku Akademije mladih lidera. 2
Downforce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mora se primeniti princip poluge motkom kako bi logika proradila kod ovih... 1
MrIncredible Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja blage veze nemam sa pravom, i ovaj stav dva koji zadrigli pominje da u nekom slučaju policija ne mora da se identifikuje, ali kako da mi (tj na primeru Ješić) da onda znamo da je to policija kad je u civilu?
Milosh76 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Propustila je sansu da ga ispita o nadleznostima preCednika... U nastavku ide 45 minuta smaranja. Steta, imala je zicer, a dva puta ovaj nece doci na Novu/N1
Dsnake Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kako je taj policajac u civilu znao da Ješić nije policajac u civilu? 1 1
Recommended Posts