March 9Mar 9 Just now, duda said: Ja očekujem da on napusti ovu emisiju. Ja ocekujem da ja ispizdim i odem da ga sacekam na parkingu da se popricamo malo
March 9Mar 9 On da je neki pravnik ne bi mogao kao PROFESOR USTAVNOG PRAVA, brani najvećeg ustavokršitelja.
March 9Mar 9 Da, lik pravi izlaznu strategiju da napusti emisiju. Kako je ovaj dosao do Ustavnog suda
March 9Mar 9 Just now, duda said: Neće gnjida otići, on je došao da opstruira. Poslat je, sa tim zadatkom. Iskljucio sam se inace bi bilo opasno po predmete po kuci.
March 9Mar 9 Popular Post 9 minutes ago, bejzbolka said: Ja sam kod Petrova položio Ustavno pravo. Ne sećam se da je bio ovakav buzdovan. Doduše davno je bilo. Ja bih posle ove emisije razmislio da ponistim ispit.
March 9Mar 9 Just now, Sludge Factory said: Poslat je, sa tim zadatkom. Iskljucio sam se inace bi bilo opasno po predmete po kuci. Pobogu, uživanje je gledati kako skiči.
March 9Mar 9 Just now, Dsnake said: Pobogu, uživanje je gledati kako skiči. Nemam ja te zivce vise, pa nek ga i sibaju uzivo u programu.