giuseppe Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago https://n1info.rs/vesti/a238855-profesor-vladan-petrov-o-motivima-da-podrzi-vucica/ 1
SNARC Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, duda said: Ja očekujem da on napusti ovu emisiju. Ja ocekujem da ja ispizdim i odem da ga sacekam na parkingu da se popricamo malo 2
duda Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Koji kreten. Olja super za sada. "Pa šta vam je, profesore" , haha 😂 😂 😂 1 3
bejzbolka Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Strašno koliko je bezobrazan i nepristojan. Pokušava da unizi Vanjino znanje. 4
bejzbolka Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago On da je neki pravnik ne bi mogao kao PROFESOR USTAVNOG PRAVA, brani najvećeg ustavokršitelja. 7 1
Milosh76 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da, lik pravi izlaznu strategiju da napusti emisiju. Kako je ovaj dosao do Ustavnog suda
Dsnake Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Eto kako izgleda duel sa pacovima. Raspadaju se kad nisu u poziciji siledžije. 4
Sludge Factory Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, duda said: Neće gnjida otići, on je došao da opstruira. Poslat je, sa tim zadatkom. Iskljucio sam se inace bi bilo opasno po predmete po kuci. 1
Popular Post Chika Spale Posted 10 hours ago Popular Post Posted 10 hours ago 9 minutes ago, bejzbolka said: Ja sam kod Petrova položio Ustavno pravo. Ne sećam se da je bio ovakav buzdovan. Doduše davno je bilo. Ja bih posle ove emisije razmislio da ponistim ispit. 10
Dsnake Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Sludge Factory said: Poslat je, sa tim zadatkom. Iskljucio sam se inace bi bilo opasno po predmete po kuci. Pobogu, uživanje je gledati kako skiči. 1
Sludge Factory Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Dsnake said: Pobogu, uživanje je gledati kako skiči. Nemam ja te zivce vise, pa nek ga i sibaju uzivo u programu.
Recommended Posts