Popular Post duda Posted March 17 Popular Post Share Posted March 17 Ma neka je dripac. Nije njeno da mu u živom prenosu govori (još kao domaćin emisije u koju ga je zvala), da kupi sebi slušni aparat. I to je potpuno dripački. 17 1 Link to comment
Ratamahatta Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) Utisak sledeceg Utiska Nedelje ce biti ovaj Utisak Nedelje Edited March 17 by Ratamahatta 2 3 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 17 Share Posted March 17 sledeće nedelje da zove nika vujačića da izrecituje kad si srećan odavno je nju vreme pregazilo, počinje da biva tužno se gleda 3 3 1 Link to comment
villiem Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) Kakva glupost Bezveze su se posvadjali, ona kaze kako zeli da se seti ko je, parafraziram, i gde ide, i ovako da se zavrsi Jel mogu da ga vrate, pankera mislim, nema sanse? Sta sad pricaju ovi sto su ostali? Edited March 17 by villiem 1 Link to comment
ragasto Posted March 17 Share Posted March 17 Neko bi rekao da joj fali domaće vaspitanje... Jbg Cane, zajeban si ali nisi jedini koji je zajeban. On se uvredio, oh strašno. Link to comment
Moonwalker Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) Edited March 17 by Moonwalker 1 Link to comment
garcia Posted March 17 Share Posted March 17 ja dosadih sa onom svađom pokojnog Pere Lukovića i pokojne Borke Pavićević na tribini u CZKD... ali ovo me podsetilo na to. Link to comment
Fakundo Sava Posted March 17 Share Posted March 17 jel ovo možda muzika tog bluzera što je skoro preminuo Link to comment
pt 2.0 Posted March 17 Share Posted March 17 hm. ja iz ovog snimka ne mogu da se svrstam ni na jednu stranu. prvo, deluje da ima neke prethodne komunikacije. I drugo, deluje da je Olja dosta lična u vezi sa njegovom knjigom. Ne gledam UN večeras, ne mogu. 2 Link to comment
zmanic Posted March 17 Share Posted March 17 2 minutes ago, Fakundo Sava said: jel ovo možda muzika tog bluzera što je skoro preminuo Kralj Čačka je živ Link to comment
Milosh76 Posted March 17 Share Posted March 17 3 minutes ago, Fakundo Sava said: jel ovo možda muzika tog bluzera što je skoro preminuo Nije... Kralj Cacka je u pitanju Link to comment
John Coltrane Posted March 17 Share Posted March 17 21 minutes ago, garcia said: ja dosadih sa onom svađom pokojnog Pere Lukovića i pokojne Borke Pavićević na tribini u CZKD... ali ovo me podsetilo na to. Gde ti to pade na pamet?! Tamo je bilo nekog “predznanja”, debatovali su. Ovde smo samo čuli Canetov šabanluk i videli da se uvredio i napustio emisiju. Daleko od toga da opravdavam prozivanje nekoga na bazi bolesti, ali ako stvarno ne čuje koji moj traži u live emisiji?! Treba svi da se deru ako je on gluv ko top? Dakle niko od nas ovde ne zna šta je Canetovoj bežaniji prethodilo - samo nagadjamo. 1 1 Link to comment
giuseppe Posted March 17 Share Posted March 17 Ako je gluv, kako peva bokte?... Nisam ga slušao uživo 5-6 godina, vrv ću na Arsenalu opet. Olju baš promašio ovaj 'rimtukituki', ni stih nume da ubode... Link to comment
Ratamahatta Posted March 17 Share Posted March 17 Pa od prvog dana peva bas tako, kao da je gluv 8 Link to comment
Milosh76 Posted March 17 Share Posted March 17 I Sting je skoro gluv, pa i peva i svira... Link to comment
Recommended Posts