February 12, 20241 yr 2 hours ago, John Coltrane said: Zavidim ti na živcima. Ja sam prebacio na fudbal čim sam čuo onu retoriku “ne treba da iznosimo prljav veš van svoje kuće”. To je isto “Miloševića ne treba slati u Hag”, “neće biti revanšizma”, “lekari protestvuju u belim mantilima”. On je prvi rekao da mora biti sudjenja trenutnoj vlasti, a i to je rekao Jovanovic vise puta, tako da mislim da su se i ovi desnicari opametili.
February 12, 20241 yr 4 hours ago, brusli said: On je prvi rekao da mora biti sudjenja trenutnoj vlasti, a i to je rekao Jovanovic vise puta, tako da mislim da su se i ovi desnicari opametili. bojim se da si omašio ceo fudbal. Desnica se nikad ne može opametiti jer je po defaultu "glupa".
February 12, 20241 yr 5 hours ago, John Coltrane said: bojim se da si omašio ceo fudbal. Desnica se nikad ne može opametiti jer je po defaultu "glupa". Bojim se da si ti omasio i fudbal i teren, ja sam rekao opametila u smislu da ce biti sudjenja, a ne u smislu njihovih stavova.
February 18, 20241 yr njemu je neko na onoj vojnoj smotri rekao “uhapsite kurtija” kakav je to diznilend u glavi
February 18, 20241 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: njemu je neko na onoj vojnoj smotri rekao “uhapsite kurtija” kakav je to diznilend u glavi Happy/Ping/RTS diznilend...
February 18, 20241 yr Ovo sa gledaocem, koji živi u BG a radi u BiH je jedan od najjačih dijaloga koje je Olja vodila poslednjih godina sa gledaocima...
February 18, 20241 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: njemu je neko na onoj vojnoj smotri rekao “uhapsite kurtija” kakav je to diznilend u glavi Ko rekao kome?
February 18, 20241 yr 11 minutes ago, Frank Pembleton said: Ko rekao kome? Posetilac rekao AV da uhapsi Kurtija...
February 19, 20241 yr 10 hours ago, radisa said: Posetilac rekao AV da uhapsi Kurtija... posetilac iz svemira...?
February 19, 20241 yr 17 minutes ago, pt 2.0 said: posetilac iz svemira...? Posetilac, na izložbi najmodernijeg™ naoružanja, kojeg je AV pozvao iz mase da mu priđe... Ma nadrealno je i neopisivo, moraš odgledati da bi razumela, na šta sve to liči... Edited February 19, 20241 yr by radisa