brusli Posted February 12 Posted February 12 2 hours ago, John Coltrane said: Zavidim ti na živcima. Ja sam prebacio na fudbal čim sam čuo onu retoriku “ne treba da iznosimo prljav veš van svoje kuće”. To je isto “Miloševića ne treba slati u Hag”, “neće biti revanšizma”, “lekari protestvuju u belim mantilima”. On je prvi rekao da mora biti sudjenja trenutnoj vlasti, a i to je rekao Jovanovic vise puta, tako da mislim da su se i ovi desnicari opametili. 1
John Coltrane Posted February 12 Posted February 12 4 hours ago, brusli said: On je prvi rekao da mora biti sudjenja trenutnoj vlasti, a i to je rekao Jovanovic vise puta, tako da mislim da su se i ovi desnicari opametili. bojim se da si omašio ceo fudbal. Desnica se nikad ne može opametiti jer je po defaultu "glupa". 1
brusli Posted February 12 Posted February 12 5 hours ago, John Coltrane said: bojim se da si omašio ceo fudbal. Desnica se nikad ne može opametiti jer je po defaultu "glupa". Bojim se da si ti omasio i fudbal i teren, ja sam rekao opametila u smislu da ce biti sudjenja, a ne u smislu njihovih stavova.
kud u maglu Simoviću Posted February 18 Posted February 18 njemu je neko na onoj vojnoj smotri rekao “uhapsite kurtija” kakav je to diznilend u glavi
radisa Posted February 18 Posted February 18 Just now, kud u maglu Simoviću said: njemu je neko na onoj vojnoj smotri rekao “uhapsite kurtija” kakav je to diznilend u glavi Happy/Ping/RTS diznilend...
radisa Posted February 18 Posted February 18 Ovo sa gledaocem, koji živi u BG a radi u BiH je jedan od najjačih dijaloga koje je Olja vodila poslednjih godina sa gledaocima... 2
Frank Pembleton Posted February 18 Posted February 18 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: njemu je neko na onoj vojnoj smotri rekao “uhapsite kurtija” kakav je to diznilend u glavi Ko rekao kome?
radisa Posted February 18 Posted February 18 11 minutes ago, Frank Pembleton said: Ko rekao kome? Posetilac rekao AV da uhapsi Kurtija... 1
pt 2.0 Posted February 19 Posted February 19 10 hours ago, radisa said: Posetilac rekao AV da uhapsi Kurtija... posetilac iz svemira...?
radisa Posted February 19 Posted February 19 (edited) 17 minutes ago, pt 2.0 said: posetilac iz svemira...? Posetilac, na izložbi najmodernijeg™ naoružanja, kojeg je AV pozvao iz mase da mu priđe... Ma nadrealno je i neopisivo, moraš odgledati da bi razumela, na šta sve to liči... Edited February 19 by radisa 1 1
Mel Posted February 19 Posted February 19 Nisam gledala ali vidi se da je @pt 2.0 u pravu. Jao blama fakin radikaleni.
Recommended Posts