kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 žali bože struje što potroše 7
utilitarist Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 slušao sam kostića nekoliko puta u kvaci 23, upamtio sam ga po odličnom govorenju i paroksizmu koji gaji prema matiji
Popular Post Eleniko Posted September 29, 2023 Popular Post Posted September 29, 2023 ne znam da li smem priznati ali SRI mi je bila totalni erotski fetiš uvek kad bi se našao u njenom društvu svlačio bi je pogledom i zamišljao kakav svileni kombinezon nosi ispod haljine pritom nikakve vulgarnosti, bukvalno na nivou gledanja neke dobre scene iz francuskog filma sa katrin denev i ima taj mazni, umirujuću glas dobronamerne psihijatrice sa hrvatskim akcentom jednom smo se vozili i liftom zajedno, nadole sad me ismevajte, dobro sam raspoložen 3 8
John Coltrane Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Moderacijo splitujte na Sramim se da priznam… 1 2
Klara Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Joj, gledala sam Lutovca kod Ljubice Gojgić (''Pravi ugao'') i smorila sam se. Previše teorisanja, premalo energije i konkretne akcije. Neću da spamujem temu, samo se setih kad sam videla ko će gostovati.
3opge Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 1 hour ago, Eleniko said: ne znam da li smem priznati ali SRI mi je bila totalni erotski fetiš uvek kad bi se našao u njenom društvu svlačio bi je pogledom i zamišljao kakav svileni kombinezon nosi ispod haljine pritom nikakve vulgarnosti, bukvalno na nivou gledanja neke dobre scene iz francuskog filma sa katrin denev i ima taj mazni, umirujuću glas dobronamerne psihijatrice sa hrvatskim akcentom jednom smo se vozili i liftom zajedno, nadole sad me ismevajte, dobro sam raspoložen bila je dobra pichka, mora se priznati, samo ja bih scenu iz Belle de jour.
Svemir Zeka Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 On 17. 9. 2023. at 23:10, garmonbozia said: Kakav hermetični krug oni imaju, pozitivni mikrosvetovi.
garmonbozia Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Hjao, Sveta Kostić, koji će da drži moralnu pridiku, a radi sa SNSom zakone. Fuj. 2
John Coltrane Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Sanda se zatvorila do grla bijeloga, okačila krstaču i bisere (isuse kakva seljančura) pa još više raspaljuje Gazinu čežnju... 1 1 2 1
radisa Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 (edited) Jbt, Lutovac priča sporo, ali Sanda je još sporija... Zaspaću do pola 10, rutinski... Edit: Jebo je Đilas... Edited October 1, 2023 by radisa 1
Tsai Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 On 29. 9. 2023. at 20:58, Eleniko said: jednom smo se vozili i liftom zajedno, nadole
Milosh76 Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 11 minutes ago, John Coltrane said: Sanda se zatvorila do grla bijeloga, okačila krstaču i bisere (isuse kakva seljančura) pa još više raspaljuje Gazinu čežnju... Ona je takva od samoubistva sina, uvek u crnini. 3
John Coltrane Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Sanda očekuje da se utvrdi da je AV dao logistiku Kurtiju pa kad se to utvrdi podržaće zahtev DS za ostavku. Idi baba spavaj jbt… 3
radisa Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Sanada prepoznaje tuđu nepristojnost, ali svoju ne vidi... Zanimljivo... 2
Recommended Posts