Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Midgeta said:

Ne mogu da gledam pa mi samo recite da li da ostanem pri planu da stavim Stanislavu na avatar ili da odustanem?

Midzo, ne igraj se glavom :D

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Joj, tek sad u utiscima vidim snimak izbora Vucevica za predsednika SNS-a. Prvi koji je poskocio sa stolice da aplaudira bio je........ Marko Djuric ofkors. :laugh:

• Haha 9
Posted (edited)

Bot v3.0... Najnovija verzija...

Ili korisni twitter idiot...

Ne znam šta je gore...

Edited by radisa
Posted
15 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Joj, tek sad u utiscima vidim snimak izbora Vucevica za predsednika SNS-a. Prvi koji je poskocio sa stolice da aplaudira bio je........ Marko Djuric ofkors. :laugh:

Radi covek jedino sto i najbolje ume:D

• Haha 2
Posted

Ja ne znam sto je dolazila ako vec nece da kaze nista i da se pravi nemusta.

Posted

Nego, offujem, ali, kakav je status Nebojse iz BG? Ja bio ubedjen da ga je pojeo mrak, nakon sto je pukla tikva prosle godine, da je u nekakvoj ko zna kakvoj izolaciji, kad ono, videh da  je bio na "najvecem u istoriji sveta"..ako bih na nekog tipovao da ce biti medju SNSN izbeglicama, Nesa bi mi bio pri vrhu

Posted
3 minutes ago, Misko said:

Nego, offujem, ali, kakav je status Nebojse iz BG? Ja bio ubedjen da ga je pojeo mrak, nakon sto je pukla tikva prosle godine, da je u nekakvoj ko zna kakvoj izolaciji, kad ono, videh da  je bio na "najvecem u istoriji sveta"..ako bih na nekog tipovao da ce biti medju SNSN izbeglicama, Nesa bi mi bio pri vrhu

On je ono  verno kuče, kojeg gazda muči, maltretira, izgladnjije, šuta, a on trčkara oko gazdinih nogu i maše repićem...

Posted

Kazu da je bio na kontramitingu. Steta sto ga Sarovic nije nahvatao..

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Kazu da je bio na kontramitingu. Steta sto ga Sarovic nije nahvatao..

Navatali ga sa N1..jeste, bio je..

Posted
6 minutes ago, radisa said:

On je ono  verno kuče, kojeg gazda muči, maltretira, izgladnjije, šuta, a on trčkara oko gazdinih nogu i maše repićem...

824b85c80b17bf830d74179da1ef566b--los-si

taj rad...

Posted

Ova je po sluzbenoj duznosti, 'prebegla' u opozicione redove. 'Genijalni' plan vođe da sa pozicije prebega, dozira informacije o skandalima i zločinima režima, usmerava, relativizuje, sa idejom da se stvori utisak u javnosti, kako oni nisu monstrumi, već obični politički protivnici. Laže sa neskrivenim zadovoljstvom na licu. Sa sve tamićem. 

• +1 1
Posted (edited)

Au dosadne li emisije, bolje da je dovela Sarovica.

Olja ko pocetnica, ne ulazi u "dubinu", sto ne pita ovu gde je bila zadnjih godinu dana, o tome ni reci.

Cvijetin cepa dlaku na cetvoro, pokazuje nam kako je on pametan, analizira ko da polaze doktorat i poentira da Vucic krsi ustav (Ajde ???).

Na direktno pitanje da li ce zahtevi protesta uspeti, tupi neke analize i na kraju odgovara da trebaju BGD izbori.

Edited by brusli
  • +1 1
Posted

Da, Cvijetin, koga sam umeo nekad da slusam pomno, isa azdovoljstvom, stvarno nekad zesce  masi fudbal, i ponavlja se sa Ustavom i ostavkom na mesto predsednika SNS..

• +1 1
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

giphy.gif?cid=2154d3d70cba95d4a696e80e00

obična radikalska fuksa, šatro nije primala platu u predsedništvu 

@radisa ja bi pre po govoru tela rekao da laže, nego da je uplašena

moracu da oceknem da bih pogledala, treba ih sve drzati daleeeeko od bilo cega. Meni je palo ba pamet da mozda od necega zenta, pa se namerno gura u etar.

Ali pre ce biti da si ti i ostali u pravu…