Valk Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 19 hours ago, Milosh76 said: BRAVO Pa najavila je Stanislava lično. 2
pt 2.0 Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 On 26.5.2023. at 13:56, Filozof manijak said: Ne slažem se, Stanislavica je baš po preletač po mom ukusu Ala ti imaš šljamdar, mašala! 1
Filozof manijak Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 (edited) Nemate pojma, tj.pod biasom ste Esid: nema ništa lepše nego zamišljati ove konkubine vladajuće stranke u submisivnoj ulozi tokom mojih bdsm devijantnih maštarija Edited May 28, 2023 by Filozof manijak 1
Jimmy Kowalski Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 44 minutes ago, Valkyrie said: Pa najavila je Stanislava lično. Bravo i za nju! 1
Misko Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 On 26.5.2023. at 13:44, Venom said: Prvi preletac nase mladosti Hide contents Prvi preletac vase mladosti Hide contents Pa vi recite da se ne zivi bolje. Ovde kao neka slabija varijanta DKT, koja iance nije moj tip..mislim, kada se vec pokrenula tema fiyickog iygleda..sad ozbiljno, je li neko uopste cuo za doticnu pre ovoga?
munze Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 7 minutes ago, Misko said: Ovde kao neka slabija varijanta DKT, koja iance nije moj tip..mislim, kada se vec pokrenula tema fiyickog iygleda..sad ozbiljno, je li neko uopste cuo za doticnu pre ovoga? Kako to mislis? Pa pola grada se gubilo na nju. Primali smo se.ko mladi majmuni tamo, pocetkom devedesetih, bus, zvezda, bona fides. Posle bila na nekim televizijama, pa je nesto nestala a onda non stop sa tomom kad se otcepio od seselja. 1 4
Shan Jan Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Ne bih je ni bluetoothom Ako Olja ne obrise pod sa njom nek se i ona nosi. 2
Milošica Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Biće baš zanimljivo, joj. Pri tome, ne očekujem neko brisanje poda, joj.
Misko Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 2 hours ago, munze said: Kako to mislis? Pa pola grada se gubilo na nju. Primali smo se.ko mladi majmuni tamo, pocetkom devedesetih, bus, zvezda, bona fides. Posle bila na nekim televizijama, pa je nesto nestala a onda non stop sa tomom kad se otcepio od seselja. izguglah, sad videh da je vodila Slagalicu devedesetih..ja sam malo madji covek, verovatno ne pamtim ono sto vi pamtite, ako i ti ne zaebevas 1
renne Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 2 hours ago, Misko said: izguglah, sad videh da je vodila Slagalicu devedesetih..ja sam malo madji covek, verovatno ne pamtim ono sto vi pamtite, ako i ti ne zaebevas ne zajebava 1
Shan Jan Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Dajte prepric za nas sa jeftinijim ulaznicama. Jel smo oprostili gospodji Pak njenu ruznu proslost? 1
radisa Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 2 minutes ago, Shan Jan said: Dajte prepric za nas sa jeftinijim ulaznicama. Jel smo oprostili gospodji Pak njenu ruznu proslost? Ništa novo... Na trenutke mi se po govoru tela činilo da je užasno uplašana, ali, to što priča uglavno je ono što i mi smao vidimo, ništa preterano bitno...
Recommended Posts