giuseppe Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Žena u sredini baš fino priča, a i mnogo je lepa 😍 1
John Coltrane Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 3 minutes ago, dùda said: +1 nemam ti pojma o modi, imaš na forumu neke mnogo upućenije, gde nas tri nađe Pa vas 3 ste ovde redovne, nemoj mi sad dovlačiti “stilistkinje” koje ne prate Olju
Jimmy Kowalski Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 1 minute ago, slepa živana said: ma kao stvara dramatičnost, al pošto me to podseća na nepomenika, nije mi prijatno... a i oduzima vreme Dobro primeceno. Jos doduse ne uzdise i ne namesta naocare.. 1
duda Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Jova me večeras malo nervira . Malo štetočinski mu je pristup. Pajtić dobar. Žena takođe. 1
Sandradjer Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 12 minutes ago, giuseppe said: Žena u sredini baš fino priča, a i mnogo je lepa 😍 Jelena Vasiljevic? Ne gledam ali bi trebalo da je ona
Plissken Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 38 minutes ago, Taihoskopija said: + takav rukav je versatilan, može da se podigne, zakopča na delu ruke iznad lakta//na bicepsu i postane kratak rukav. Olja super izgleda (u svojim okvirima) u poslednje vreme. Kad je Olja onda je versatilno, a kad Sergej dodje takav na N1 onda je klosar u pocepanoj kosulji. 2 1
slepa živana Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 (edited) ... Edited May 14, 2023 by slepa živana
Willow Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 (edited) Ove nedelje prejak Utisak pun emocija. Edited May 14, 2023 by Willow 5
Valk Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Tek sam maločas pustila iz početka kad sam se rešila dece. Bakić mi diže pritisak ovim sporogovorom plus je look at me tip ličnosti. Prof Vasiljević se baš lepo snašla u priči, nisam je ranije gledala. Pajtić klasika genijalan.
Mil@n Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 2 minutes ago, Valkyrie said: Tek sam maločas pustila iz početka kad sam se rešila dece. Bakić mi diže pritisak ovim sporogovorom plus je look at me tip ličnosti. Prof Vasiljević se baš lepo snašla u priči, nisam je ranije gledala. Pajtić klasika genijalan. Pajtić pokazu je koliko je loše baviti se politikom, od kada je iz iste izašao, pametniji i bolje priča 100 puta. 2
SNARC Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 Ne znam kako je onaj covek izdrzao da prica minut ili vise..meni se grlo od kada se predstavio osusilo i ne mogu da se smirim. Pricam o coveku kome je unuka ubijena. I sledeca se javlja neka kravetina da pita zasto hocemo Vucicevu glavu.. Mrtve im majke treba jebati a ne setati protiv njih. 6
Recommended Posts