May 14, 20231 yr 24 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Koliko Jovo sporo prica, nije ni cudo sto mu predavanja traju od jutra do veceri.. težak je za slušanje, a lud ko zvono
May 14, 20231 yr + takav rukav je versatilan, može da se podigne, zakopča na delu ruke iznad lakta//na bicepsu i postane kratak rukav. Olja super izgleda (u svojim okvirima) u poslednje vreme.
May 14, 20231 yr Previse price o izborima, za koje sam uveren da nece biti u septembru, cisto blefiranje..
May 14, 20231 yr ne znam kako se zove, ali žena u sredini lepo govori, i sadržajem i načinom. za razliku od jove, precizno, jasno i adekvatnom brzinom.
May 14, 20231 yr 2 minutes ago, Plajvi said: Je l' ga Jovo krstio Nepomenik? Odavno ga on tako zove...
May 14, 20231 yr Dobar utiskara stvarno. 2 minutes ago, Frau Gabrijela said: za razliku od jove, precizno, jasno i adekvatnom brzinom. Ne bih se slozio, prilicno je jasan i precizan Jovo. Dal bi on bio u stanju ovim svojim tempom da vija gologuzog Krloa po ulicama drugo je pitanje. Edited May 14, 20231 yr by Sludge Factory
May 14, 20231 yr 2 minutes ago, Frau Gabrijela said: za razliku od jove, precizno, jasno i adekvatnom brzinom. Meni kod Jove smeta samo brzina... Svi troje su mi odlični...
May 14, 20231 yr 5 minutes ago, Frau Gabrijela said: ne znam kako se zove, ali žena u sredini lepo govori, i sadržajem i načinom. za razliku od jove, precizno, jasno i adekvatnom brzinom. Izlgeda kao model za film - Drugarica moje starije sestre u koju sam se zaljubio
May 14, 20231 yr Jovo ima Mesec u Devici, zato sporo priča. Ako je ovo što Koltrejn kaže, jebo me otac.
May 14, 20231 yr da, da, slažem se. ovo izlaganje posle mog posta mu je bilo dobro. rekla bih i da je malo ubrzao.
May 14, 20231 yr 5 minutes ago, Sludge Factory said: Dobar utiskara stvarno. Ne bih se slozio, prilicno je jasan i precizan Jovo. Dal bi on bio u stanju ovim svojim tempom da vija gologuzog Krloa po ulicama drugo je pitanje. Jovo ce da vije Vesica..
May 14, 20231 yr 37 minutes ago, pt 2.0 said: @John Coltrane Jbmlg, neka moda, diskretno je, ne smeta mi. Pitaj neke žene što imaju stila, ja sam ti tu slaba. +1 nemam ti pojma o modi, imaš na forumu neke mnogo upućenije, gde nas tri nađe Edited May 14, 20231 yr by dùda
May 14, 20231 yr 1 minute ago, Plajvi said: Mozda namerno prica k'o puz da bude bolje razumen™ ma kao stvara dramatičnost, al pošto me to podseća na nepomenika, nije mi prijatno... a i oduzima vreme jbt i ovaj pedofil što je sad isplivao, to sam propustila... horor