Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Skromno nedeljno vece

Koka-kola, Glovo i Bakic Jovo 

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Pitanje za @dùda @slepa živana @pt 2.0 šta znače ovi “otvoreni” rukavi na košulji? Jel to ima drugačiji efekat kad se ne sedi?

Nemam net samo mobilni, baci neku slajbu da vidim šta je to otvoren rukav? :sleep:

najjači utisak 

Pajtara kidalica :hail: 

Ode kvaka..

10 minutes ago, pt 2.0 said:

Nemam net samo mobilni, baci neku slajbu da vidim šta je to otvoren rukav? :sleep:

01F77B3A-C70B-4947-9334-8C0583FDE5D9.jpeg

Koliko Jovo sporo prica, nije ni cudo sto mu predavanja traju od jutra do veceri..

@John Coltrane

Jbmlg, neka moda, diskretno je, ne smeta mi.

Pitaj neke žene što imaju stila, ja sam ti tu slaba. 

Edited by pt 2.0

Mani se ono KUMSovo od juče sa jahanjem više sviđa od ovog Jovinog jurenja... :(

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Koliko Jovo sporo prica, nije ni cudo sto mu predavanja traju od jutra do veceri..

Na YouTube-u ga obavezno gledati na brzini 1.5

11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Meni deluje , ne daj bobe u kog ni ja ne verujem, kao da je bolestan. Nije realno da baš ovoliko oteže, ne slušam ga prvi put. 
Osećam neki umor u glasu.

13 minutes ago, radisa said:

Mani se ono KUMSovo od juče sa jahanjem više sviđa od ovog Jovinog jurenja... :(

meni se sviđa ovo kraul, prsno, leđno... zamišljam ih ko one divlje svinje s velikog ratnog ostrva

30 minutes ago, John Coltrane said:

Pitanje za @dùda @slepa živana @pt 2.0 šta znače ovi “otvoreni” rukavi na košulji? Jel to ima drugačiji efekat kad se ne sedi?

to ti je kao neka lagana erotičnost, tako da kažem... kao one bluze sa prozorčetom iznad sisa