Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)
Just now, gagilija said:

cega je ovaj neodss profesor? pa ovaj ognjen brise patos njim

Evropskih integracija :laugh:

Edited by Plajvi
  • Haha 7
Posted

Ognjen ih je obojicu počistio...

DSSovac je jako naporan i glasan... Voleće ga SRblji uskoro... :(

• +1 3
Posted

dss pacovce  level antipaticnosti milos bikovic

• +1 4
  • Haha 4
Posted
cega je ovaj neodss profesor? pa ovaj ognjen brise patos njim
Profesor na Pravnom u BG, evropske integracije...
Posted
11 minutes ago, radisa said:

Ognjen ih je obojicu počistio..

Aj da se ne zanosimo. Sa Borkom se nije složio u jedno dve stvari, van toga su bili vrlo kompatibilni, a Jovanović ispunio emisiju solidno, izručio sve što ima, evo ga odzvaanja sve do Hvalavamlakunoć,bo ustavu i teritoriji. 

Lični "problem" sa Ognjenom, podseća me na Vudi Alena, to me isuviše zasmejava kad govori o opštoj propasti :rolleyes:

• Haha 1
Posted
37 minutes ago, radisa said:

DSSovac je jako naporan i glasan... Voleće ga SRblji uskoro... :(

Da sam na njegovom mestu, nastavio bih sa Milos Francuz nadimkom :D

• Haha 1
Posted
2 hours ago, radisa said:

Ovaj srednji, Ognjen Radonjić, kao da čita PPP...

42 minutes ago, radisa said:

Ognjena za predsednika!

Jakov u Crnoj Gori, Ognjen u Srbiji..

Posted
34 minutes ago, Zabalujev said:

Aj da se ne zanosimo. Sa Borkom se nije složio u jedno dve stvari, van toga su bili vrlo kompatibilni, a Jovanović ispunio emisiju solidno, izručio sve što ima, evo ga odzvaanja sve do Hvalavamlakunoć,bo ustavu i teritoriji. 

Lični "problem" sa Ognjenom, podseća me na Vudi Alena, to me isuviše zasmejava kad govori o opštoj propasti :rolleyes:

Sa Borkom se on nije oko mnogo toga složio, ali Borko nije bio naporan...

ALi je Francuza™ pokopao u jednoj rečenici pokazao neiskrenost njegovih stavova, oko demokratskog uređenja...

Drugi put ga je pokopao oko ratova 90ih... Jasno je meni šta Francuz™ radi, ali iz ugla ne-SNS/right wing glasača to jeste pokopavanje i pokazivanje da mu mesto nije sa ljudima desnog centra, i da on jeste ekstremista, što i jeste bil teza...

Uz to magarac laže o veličanstvenosti protesta, što mi je, ipak za nijansu manje odvratno bilo, od Borkovog biltenskog pričanja... Izgledao je kao ona devojčica-oglas iz Southe Parka... Jbt, kao govorna oglasna tabla, odrvratno...

• +1 2
Posted

dakle Miloš

kakva teška gnjida, i opasan, jer to ne može prosečan puk (a bogami i neki nazovi natprosečni) da skapiraju

bitno da je on bio u drugom poslu, pa nije stigao da podrži tužiteljke :puke:

pravnik je, kakav god, sve je njemu jasno, no, neiskren, lažac, najgora vrsta populiste

kada neko krene ''mi, patriotske i državotvorne stranke'', odmah vadim pištolj

pa šta sam ja, pizda ti materina lažljiva ? nepatriota, izdajnik

ma nema te sile da bih stala u skup na kome će Miloš da mi sere sa bine

sve je to iz radikalskog šinjela izašlo, samo se malo zalizalo

• +1 9
Posted (edited)

Karace nas makar deceniju i on, mmw 

Samo ce da raste % kao manji bilmez i veci pristojnity od Boskoa i Zavrsnice, stavise uzece po parce glasova i od Djiladi i od SNS i od SPS 

Ovaj narod je fala bogu sumanut i autodestruktivan do jaja, a ovakvi lesinari i oportunisti kao Losmi... Prosto ima tu facu kao da ce ti poslati ransomware, jebati zenu iza ledja i potpisati te kao ziranta

Impending doom :frust:

Edited by Plajvi
  • +1 2
  • Haha 3
Posted

pazi, neki ljudi koje znam kao normalne i ajde da kažem formalno obrazovane, ono, neki fakulteti iz starih vremena, dakle završeni, ne kupljeni

pa kažu ovako, glasaću za onog Miloša, baš je pristojan :isuse:

dakle ''pristojan'' i ima ''patriotsku'' spiku, užas

za takve na žalost glasaju malograđani u koje moram da ubrojim i neke svoje prijatelje a bogami i rođake i jako me rastužuje to saznanje

jer ti ljudi pokazuju samo svoje malograđansko lice jureći kao neki prostojnity, jao, kao, kakva dešavanja u skupštini, pa sramota itede

a sramotu koja nam se dešava permanentno zbog ove nakaradne vlasti, to ne vide

ta vrsta slepila me baca u očaj

• +1 4
Posted

Pa nije narod kriv pobogu, glasali bi ljudi za nekog normalnog i postenog, ali takvog nema, pa onda sta ce, glasaju za ono sto se nudi..

Ne valja Milos, ali ko drugi?

Posted
36 minutes ago, Plajvi said:

Karace nas makar deceniju i on, mmw 

Samo ce da raste % kao manji bilmez i veci pristojnity od Boskoa i Zavrsnice, stavise uzece po parce glasova i od Djiladi i od SNS i od SPS 

Ovaj narod je fala bogu sumanut i autodestruktivan do jaja, a ovakvi lesinari i oportunisti kao Losmi... Prosto ima tu facu kao da ce ti poslati ransomware, jebati zenu iza ledja i potpisati te kao ziranta

Impending doom :frust:

Za tango treba dvoje...nije to samo do Milosa Francuza

• Haha 1
Posted
12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ne valja Milos, ali ko drugi?

ok, ako se nije mogao izabrati niko drugi nego neki pristojnity kome vučić skuplja glasove, e pa onda aferim

Posted
3 minutes ago, dùda said:

ok, ako se nije mogao izabrati niko drugi nego neki pristojnity kome vučić skuplja glasove, e pa onda aferim

Ma to se zaboravilo, kad je to bilo? Pre par godina, davna prošlost, treba da gledamo u budućnost... :fantom:

Nama treba promena 95% politčkog kadra u zemlji, ali ono bukvalno, skoro svima koji su bili u najvišim organima parlamantarnih stranaka ili narodni poslanici od 2012 na ovamo, zabraniti da se bave politikom... Tu (osim možda Moramo) nema tri poštena čoveka... AKo i toliko... Ogromna većina bi prodala majku, oca i brata za neku malo bolju sinekuru, a dete i ženu za neki plac na Vračaru...