Milosh76 Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ko je siniša nikolić? Pre dolaska na čelo Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, Siniša Nikolić je bio šef kabineta pokojnog premijera Zorana Đinđića, kao predsednika DS-a i predsednika Skupštine Beograda
Zabalujev Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 (edited) Siniša je bio njegov šef kabineta kao gradonačelniku i kasnije je radio za njega u DS. Posle 5.X bio je šef direktor direkcije za izgradnju BG. Pobogu, bio je na reklamama Direkcije, kako se ne sećate. Ulete kolega... Edited March 11, 2023 by Zabalujev
kud u maglu Simoviću Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 auuuuuu daaa, on beše dao dozvolu matić petar komercu(moc) za ušće kad su ovi digli tc od ivice do ivice. utemeljitej investitorskog urbanizma pa ko će sve da ih popamti
gospa buba Posted March 11, 2023 Posted March 11, 2023 i shto se sad vampire obojica? dje ba zapelo, zafalilo chega? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
John Coltrane Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Olja ne može da veruje da je Djindjić rekao za Voju™ da je konj!!!!
Zabalujev Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Kakvo je ovo proseravanje da smo zahvaljujući Tadiću čuli za Vidojkovićevu relokaciju. Bome smo mi koji pratimo i dajemo lajk šer subskrajb obavešteni o svemu odavno, više je pitanje zašto se Nova o tome oglašava tek zadnjih par dana, novinarska udruženja tek...
John Coltrane Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Opet Koen uvek se setim prvog Peščanika posle 12.03. i Here it is Meni je malo neprijatno da slušam ove anegdote
gospa buba Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 jel bio boza? i taj drugi. kako je, moze li se?ceo dan mislim kako je ispuzalo danas i manje i vishe kuso i repato, kao da nije djindjic bio isto ubijen i mrtav i proshle godine i one pre nje, i pre nje, a mi u dosta konstantnim govnima vec neko vreme. nemoguce da je bash sad postalo toliko neizdrzivo da mora odjednom da se simultano balavi po televizorima, jer shta tachno? i po tviteru vidim orgija, svi su sa 'zoranom' bili na ti, shto vishe strashno, to veci ortaci sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
gospa buba Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 uzas, realno dete mi je imalo godinu dana sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Frank Pembleton Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Sinoć Olja ko da sedi u kafani i raspreda tzv. kafanske anegdote od kojih 2/3 svi već znaju.Na njoj je bilo da to "kanališe" ali lakše joj ovako.Još jedan dokaz da ova emisija odavno treba da se samougasi.......shiit has hit the fan.
duda Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 a umesto te emisije ćemo dobiti šta ? ja mislim da je svaka emisija koja govori protiv ove vlasti više nego dobra i više nego dobrodošla vučiću je svojevremeno bilo životno važno da Olju makne u anonimnost, ne razumem zašto ona onda smeta onima koji su protiv vučića
Frank Pembleton Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 a umesto te emisije ćemo dobiti šta ? ja mislim da je svaka emisija koja govori protiv ove vlasti više nego dobra i više nego dobrodošla vučiću je svojevremeno bilo životno važno da Olju makne u anonimnost, ne razumem zašto ona onda smeta onima koji su protiv vučića Zato što kad nešto loše radiš onda praviš štetu..Ko da tebi neko kaže "što ti smeta da se gradi? Neko će da primi platu..."Mislim, nije ovo lično tebi nego mi prvo palo na pamet [emoji58]....shiit has hit the fan.
Recommended Posts