Facundo Orellana Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Uvek ima onih koji će prodati glas jeftino, najjeftinije, za paket brašna, eventualno, odnosno na dugačkom štapu zaposlenje sina ili ćere, da pomognu komšiji, ili je neki naprednjak bio fin prema njemu/njima. Većina ljudi svoj glas ne ceni, a rado bi ga trampila za neko dobro. Očas posla se onda dogura do skoro dva miliona. 1
pt 2.0 Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 36 minutes ago, Facundo Orellana said: Većina ljudi svoj glas ne ceni, a rado bi ga trampila za neko dobro. zato što ono za šta glasaju nema veze sa onim šta posle bude. bez ikakve želje da ih pravdam, samo objašnjavam. mislim da je ovo bitno kao pobuna profesije, i kao pobuna grane vlasti. ako do pobune u bitnijim razmerama uopšte dođe.
radisa Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Gleda još neko? Biće pravno davljenje, ali mislim da vredi gledati... 1
duda Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Gledam ja, kao i obično, jer moj muž ne propušta UN . Meni nije nezanimljivo.
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 gledam i ja koja je politička agenda tomanovića, sem da je bio amicus curiae miloševiću i hagu i advokat ovde
John Coltrane Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 (edited) Ja slušam zbog Vesne koju inače volim. Zdenko je skoro bio, iznendanila me Olja, sad je šatro opozicija ali se odaje. edit: jebo te Ratko Marković Edited March 5, 2023 by John Coltrane 1
Zabalujev Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 #teampajtić VRV dala vredna objašnjenja međ.prava (omiljeno pravo u Srba) u uvodu. Zdenku ne znam šta bi da se ovako politički razmaše. Gospodska rasprava, svaka im čast.
radisa Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 VRV ima poentu, no, isto tako, niko da joj kaže da su i sa Kosova do 2004. proterani mnogi Srbi, i kako to da ne slabi nekome poziciju u pregovorima?
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 čim je tomanović pomenuo "milosrdni anđeo" pojasnio je svoj stav 3
radisa Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 (edited) 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: čim je tomanović pomenuo "milosrdni anđeo" pojasnio je svoj stav Ma Tomanović od početka pokušava da se jebe, a da mu ne uđe a pritom moli boga da niko ne primeti da se tako ponaša... Ljigav stav... Edited March 5, 2023 by radisa 2
Fakundo Sava Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Evo zašto Đilas,Marinika,Psg... nikad nisu postavljali legitimitet izbora predsednika Kada ovaj sve rasproda i pečatira niko ne može da kaže da nema pravo ,nego idemo dalje a kome šta treba samo neka se upiše Kosovo,litijum... A srbin ponovo nađen glup
Zabalujev Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 A ponadao sam se da će utisci proći bez Vučića i Pink analitičara.
radisa Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Ček, ja sad tek vidiom ovo, on ludak u fokus grupama postavlja pitanje o lizardima i repovima? 3
Zabalujev Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Izgleda da su ti fokusi uhvatili jak signal teorija zavere, tipa ne mož Vučić Tek tako da bude izdajnik, mora da ima nešto dublje.
Recommended Posts