radisa Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Okačio sam juče ovu priču na temi o pravosuđu, ali za bolje razumevanje nekih stvari, dobro bi bilo pročitati šta je @Ayatollah napisao posle mog posta...
duda Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 a ja ovu emisiju nisam doživela tako ovde se pričalo (možda u momentima ne sasvim "narodskim" rečnikom) bukvalno o "biti ili ne biti" ovoga društva kao iole organizovane zajednice od čega bukvalno zavise životi svih nas i u tom smislu, izvinite drage forumske kolege, ne razumem lament nad formom i formatom emisije u kojoj se o tome govori 4
pt 2.0 Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 33 minutes ago, dùda said: Ako neko spasi ovu zemlju, biće ženskog roda . To je i meni bila prva pomisao kad je ova žena progovorila. (tek sam na početku) 1
duda Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 11 minutes ago, radisa said: Okačio sam juče ovu priču na temi o pravosuđu, ali za bolje razumevanje nekih stvari, dobro bi bilo pročitati šta je @Ayatollah napisao posle mog posta... kakogod, nije mi dovoljan ovde jedan napisani post, ma čiji da je, da bih o ovome što sam večeras slušala razmišljala kao o nekoj igranki i ličnoj surevnjivosti Ako ne ove žene za koje smo prvi put čuli, Majica makar znamo odavno ko je i što je.
pt 2.0 Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Izuzetno bitan UN. Pod uslovom da se balon ne izduva. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 ophrvao te neutemeljeni optimizam
pt 2.0 Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ophrvao te neutemeljeni optimizam Ja ne znam kako vi cinici živite. Nije optimizam, nego realizam. ”Generalni sekretarijat Vlade je poslesnjim rebalansom budžeta dobio 4x veći budžet nego celo Tužilaštvo” 1
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 (edited) ... Edited February 27, 2023 by kud u maglu Simoviću
Milošica Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 27 minutes ago, pt 2.0 said: Ja ne znam kako vi cinici živite. Kroz poroke beže od realnosti. 1
Tale Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Juče popodne u nekoj radnji čujem kako neka žena priča telefonom, neizbežno uhvatim delove njenih odgovora sagovorniku: - Da, svi smo gledali Utisak - U četvrtak, u 3 Onda se sklonila u deo radnje van tokova kretanja nas ostalih kupaca i nastavila nešto tišim glasom. Ne znam, meni se čini da je slučaj dobio više pažnje javnosti nego što je uobičajeno. 1
Frank Pembleton Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Bojim se da su promene u tim strukturama nepovratno učinjene, i da ti potpisi su maksimum što su ljudi "unutra" spremni da urade.A narod...Narod je ubijen u pojam ima svest da na dnevnom nivou zavisi od ove vlasti.I teško da će se zbog ovoga "dići".....shiit has hit the fan. 2
duda Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 2 hours ago, Frank Pembleton said: ima svest da na dnevnom nivou zavisi od ove vlasti. imam i ja svest da na dnevnom nivou zavisim od ove vlasti, bukvalno obzirom da nisam na njihovim jaslama, onda je jasno kakva je to zavisnost i kako na nju gledam i mislim da je takvih većina, eto neka su oni svih svojih 700.000 na neki način obezbedili, ali to još uvek nije 2 miliona iskreno, sumnjam da su i tih 700.000, ali ajde, neka bude 1
Filozof manijak Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 On 26.2.2023. at 22:15, dùda said: Ako neko spasi ovu zemlju, biće ženskog roda . Evo, imamo Brnabu na pravom mestu da nas spasi
Filozof manijak Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 10 hours ago, Milošica said: Kroz poroke beže od realnosti. Kažeš to kao da je nešto loše
Frank Pembleton Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 imam i ja svest da na dnevnom nivou zavisim od ove vlasti, bukvalno obzirom da nisam na njihovim jaslama, onda je jasno kakva je to zavisnost i kako na nju gledam i mislim da je takvih većina, eto neka su oni svih svojih 700.000 na neki način obezbedili, ali to još uvek nije 2 miliona iskreno, sumnjam da su i tih 700.000, ali ajde, neka budeDobro nisam mislio na to "imanje svesti".Više ono koje naginje na strah i pretnju odmazdom, i gubitkom osnovnih sredstava za život.....shiit has hit the fan.
Recommended Posts