Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

to će biti pa će biti, al ovom se nije nad'o

ono što ga pogađa su aluzije na njegovu muškost, šteta samo što nisu zumirali onaj pogled divljeg srbina ka njegovom švabi

ako on nije gej seci me gde sam najtanji

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Just now, pt 2.0 said:

:unsure: koja maja?!

(vredi li gledati UN kad stignem kući?)

Maja = AV

Vredi...

1 minute ago, pt 2.0 said:

:unsure: koja maja?!

(vredi li gledati UN kad stignem kući?)

image.png.801ac5ec2fa5ae9ca03d7b595413eb43.png

2 minutes ago, radisa said:

Pooš i Tadićeva jaja... :lolol:

Upotrebljeni glagol je hit, kao i fotka iz mlađijeh dana.

Dobra fora za Maju, mada prvi put čujem za taj serijal. A ovaj kolaže njegovih aktivnosti ima skoro u svakoj emisiji, ne znam dal će da se potrese, računam da je naviko već. Dobro znamo da se najviše potrese oko prozivki sa tribina.

Evo prvo uključenje je druga tužiteljka koja kaže da nije u emisiji jer su se tako dogovorile da svaka pokriva drugi medijski prostor, a ne zbog neke zabrane:unsure:

Just now, Zabalujev said:

Upotrebljeni glagol je hit, kao i fotka iz mlađijeh dana.

Šašoljnje... :lolol:

Jbt, ja ne znam kako bi to pročitao na TV-u, a da ne počnem da se smejem...

al smaraju ove iz tužilaštva, kao da nemaju viber grupu

:dry:

Ako neko spasi ovu zemlju, biće ženskog roda :hail:.

Ajmo žene, a i vreme bi bilo da se ponovo krene na ulicu.

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

al smaraju ove iz tužilaštva, kao da nemaju viber grupu

:dry:

pa šta će, izgleda moraju kad ovi sa moodima samo služe da zanose tuđa na krivini 

na pogrešnoj si adresi dudo, nije primedba na pol, već na radno mesto 

poenta poziva gledalaca je da se jave onakvi likovi kao onaj iz užica od prošli put

Danas će biti izgleda samo odabrani telefonisti...

Uključenja sve same zvezde, koleginice tužiteljke, dispečer Ljubičić, da poželi čovek nekog pogubljenog slušaoca koji se dovikuje sa ukućanima ili zadihani, uzbuđeni bot.

još matija da nazove i da kaže koju o kosovu

Just now, kud u maglu Simoviću said:

na pogrešnoj si adresi dudo, nije primedba na pol, već na radno mesto 

poenta poziva gledalaca je da se jave onakvi likovi kao onaj iz užica od prošli put

razumem, ali tema je specifična i uska u odnosu na većinu emisija gde običan čovek može da se razmaše 

ovde mislim da je baš jako važno da se javljaju kolege i da istupaju javno

• Popular Post

iskreno, ne razumem neke postove

ljudi, ovo je jako bitno, jbt, ovo nema ni u severnoj Koreji, pa čujete li Majica šta sada o ovome priča

Ili nećemo dozvoliti ovo ili će nas gaziti na ulicama, silovati, otimati šta im se sviđa, sve nekažnjeno 

Edited by dùda

pričamo o emisiji(bar ja) nije specijal o problemima tužilaštva

jedna od poenti ovih uključenja je baš i vox pop i šta mile i slavica imaju da kažu(na stranu što mislim da je taj segment prevaziđen)

ja ove dve što su se javile nisam slušao ni reč. mitraljetaju 300 reči u minuti iz oblasti koju ne poznajem niti malo kao pretpostavljam ni velika večina ostalih gledalaca. zvučale su kao da prepričavaju tračeve iz preduzeća "ja njemu rekla, on meni reko, viber grupa, premestio me na maloletnički kriminal..."