February 24, 20232 yr SLedece nedelje: Spoiler Tadic, Malisicka, Culibrk, eventualno mozda Georgiev upadne
February 24, 20232 yr Ja ozbiljno razmisljam da otkazem pretplatu na Nova zbog Utiska. Ovo sa ponavljanjem gostiju je prevrsilo svaku meru
February 26, 20232 yr On 24.2.2023. at 16:36, April said: Opet Majić i Sofija? Dokle bre Sofija nema drugu sliku nego ovu iz Utiska. preskačem Edited February 26, 20232 yr by John Coltrane
February 26, 20232 yr Nemam ništa protiv sastava (na kraju, Majić i Mandić će da analiziraju i dijagnostikuju, što publika jako voli ) nego što su ovo dvoje iz iste organizacije, al ajd, sad rekoše da kao nisu mogli nikog drugog da nađu pošto drugoj tužiteljki nije bilo dozvoljeno da dođe, pa ajd Sofija da popuni.
February 26, 20232 yr On 24. 2. 2023. at 16:36, April said: Opet Majić i Sofija? Dokle bre jasno je da bi bilo zanimljivije da se u utisku pojave zaga i nadređeni savovićki umesto ovo dvoje no, zanmo za nezvaničnu zabranu "zvaničnicima" da se pojave na ove dve TV. On 24. 2. 2023. at 17:15, Jimmy Kowalski said: Ja ozbiljno razmisljam da otkazem pretplatu na Nova zbog Utiska. Ovo sa ponavljanjem gostiju je prevrsilo svaku meru mnogo smo kritični mi ovde. napisah gore da je ovo daj šta imaš. no, pasionirani gledaoci "šit tvita" neće odjebati"pink" zbog bože spasića, voolina, krla.........
February 26, 20232 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: maja će da odlepi veečeras Ima Maja bitnijih problema, verujem...kanda ce da je jebu sutra bez da je pitaju