kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 to će biti pa će biti, al ovom se nije nad'o ono što ga pogađa su aluzije na njegovu muškost, šteta samo što nisu zumirali onaj pogled divljeg srbina ka njegovom švabi ako on nije gej seci me gde sam najtanji 1
radisa Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Just now, pt 2.0 said: koja maja?! (vredi li gledati UN kad stignem kući?) Maja = AV Vredi... 1
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 1 minute ago, pt 2.0 said: koja maja?! (vredi li gledati UN kad stignem kući?) 1 3
Zabalujev Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 2 minutes ago, radisa said: Pooš i Tadićeva jaja... :lolol: Upotrebljeni glagol je hit, kao i fotka iz mlađijeh dana. Dobra fora za Maju, mada prvi put čujem za taj serijal. A ovaj kolaže njegovih aktivnosti ima skoro u svakoj emisiji, ne znam dal će da se potrese, računam da je naviko već. Dobro znamo da se najviše potrese oko prozivki sa tribina. Evo prvo uključenje je druga tužiteljka koja kaže da nije u emisiji jer su se tako dogovorile da svaka pokriva drugi medijski prostor, a ne zbog neke zabrane
radisa Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Just now, Zabalujev said: Upotrebljeni glagol je hit, kao i fotka iz mlađijeh dana. Šašoljnje... Jbt, ja ne znam kako bi to pročitao na TV-u, a da ne počnem da se smejem... 2
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 al smaraju ove iz tužilaštva, kao da nemaju viber grupu 4 1
duda Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Ako neko spasi ovu zemlju, biće ženskog roda . Ajmo žene, a i vreme bi bilo da se ponovo krene na ulicu. 5
duda Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: al smaraju ove iz tužilaštva, kao da nemaju viber grupu pa šta će, izgleda moraju kad ovi sa moodima samo služe da zanose tuđa na krivini 1
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 na pogrešnoj si adresi dudo, nije primedba na pol, već na radno mesto poenta poziva gledalaca je da se jave onakvi likovi kao onaj iz užica od prošli put 1
radisa Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Danas će biti izgleda samo odabrani telefonisti...
Zabalujev Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Uključenja sve same zvezde, koleginice tužiteljke, dispečer Ljubičić, da poželi čovek nekog pogubljenog slušaoca koji se dovikuje sa ukućanima ili zadihani, uzbuđeni bot.
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 još matija da nazove i da kaže koju o kosovu 2
duda Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: na pogrešnoj si adresi dudo, nije primedba na pol, već na radno mesto poenta poziva gledalaca je da se jave onakvi likovi kao onaj iz užica od prošli put razumem, ali tema je specifična i uska u odnosu na većinu emisija gde običan čovek može da se razmaše ovde mislim da je baš jako važno da se javljaju kolege i da istupaju javno 9
Popular Post duda Posted February 26, 2023 Popular Post Posted February 26, 2023 (edited) iskreno, ne razumem neke postove ljudi, ovo je jako bitno, jbt, ovo nema ni u severnoj Koreji, pa čujete li Majica šta sada o ovome priča Ili nećemo dozvoliti ovo ili će nas gaziti na ulicama, silovati, otimati šta im se sviđa, sve nekažnjeno Edited February 26, 2023 by dùda 11
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2023 Posted February 26, 2023 pričamo o emisiji(bar ja) nije specijal o problemima tužilaštva jedna od poenti ovih uključenja je baš i vox pop i šta mile i slavica imaju da kažu(na stranu što mislim da je taj segment prevaziđen) ja ove dve što su se javile nisam slušao ni reč. mitraljetaju 300 reči u minuti iz oblasti koju ne poznajem niti malo kao pretpostavljam ni velika večina ostalih gledalaca. zvučale su kao da prepričavaju tračeve iz preduzeća "ja njemu rekla, on meni reko, viber grupa, premestio me na maloletnički kriminal..." 2
Recommended Posts