Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Jovo pljuje NATO, pa kadar sa njega na svu trojicu, a Vladeti se smeje brk, da ne kažem da mu se digo. 

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Joj, NATO gospodar sveta... Aj, neka...

I Ivo nam objasni kako nezavisnost kapitala od politike postoji samo u brošurama.

Edited by Zabalujev

“Evropska šećerlema” - jebo te Koštunica u dupe 

Sad je već u sns fazonu “rekao mi je prijatelj ekonomista…”

Ima pregrst razloga za optimizam. Vucic ce na kraju da prihvati da isporuci™, ucvrstice svoju vlast, a imamo i novih nalazista zlata..

“Slobodan Samardžić, Marko Jakšić, pravila se ozbiljna ekipa…” :covid19:

Da, Vladeta, sećamo se šta je bilo potrebno da se taj ustav donese :rolleyes:

“Slobodan Samardžić, Marko Jakšić, pravila se ozbiljna ekipa…” :covid19:
I Leon Koen

Jbt

Još ispade da ljudi mole Vladetu da ostane poslanik, kako se uspija ko seosla mlada :puke:

Visković sa sve Parkinsonom posrao ova dva sterilna blebetala

Dosta mi je bilo za večeras.

Just now, John Coltrane said:

Dosta mi je bilo za večeras.

Ja ću još dva dl.

Volim slušati Viskovića.

Joj mudrosti, Milosevic nije vredjao opoziciju ko Vucic. Pa njemu je politicki otac Seselj, nije Sloba..

Nerazvijene zemlje
Zemlje u razvoju
Zemlje sa smetnjama u razvoju

Mislio sam da gledam reprizu zbog Viskovics ali se bojim da bi se samo iznervirao sa ovom drugom dvojicom.
I žao mi je, po vašem pisanju vidim, što Visković nije bolje zdravstveno.
No on je svakako toliko pametniji od ove dvojice, u ovoj temi, da bi dominirao i da komunicira znakovnim jezikom.

....shiit has hit the fan.

Na stranu slaganje ili neslaganje sa njegovim mišljenjem, sam pristup Viskovića politici je izuzetan.

Prepisujem prvi deo rečenice od gore, pa kažem - Vladeta to radi pretenciozno.