John Coltrane Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Jovo pljuje NATO, pa kadar sa njega na svu trojicu, a Vladeti se smeje brk, da ne kažem da mu se digo.
Zabalujev Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 (edited) Joj, NATO gospodar sveta... Aj, neka... I Ivo nam objasni kako nezavisnost kapitala od politike postoji samo u brošurama. Edited February 5, 2023 by Zabalujev
John Coltrane Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 “Evropska šećerlema” - jebo te Koštunica u dupe Sad je već u sns fazonu “rekao mi je prijatelj ekonomista…” 2
Jimmy Kowalski Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Ima pregrst razloga za optimizam. Vucic ce na kraju da prihvati da isporuci™, ucvrstice svoju vlast, a imamo i novih nalazista zlata..
John Coltrane Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 “Slobodan Samardžić, Marko Jakšić, pravila se ozbiljna ekipa…”
Zabalujev Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Da, Vladeta, sećamo se šta je bilo potrebno da se taj ustav donese
April Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 “Slobodan Samardžić, Marko Jakšić, pravila se ozbiljna ekipa…” I Leon KoenJbt
John Coltrane Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Još ispade da ljudi mole Vladetu da ostane poslanik, kako se uspija ko seosla mlada
April Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Visković sa sve Parkinsonom posrao ova dva sterilna blebetala 5
Milošica Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Just now, John Coltrane said: Dosta mi je bilo za večeras. Ja ću još dva dl. Volim slušati Viskovića.
Jimmy Kowalski Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Joj mudrosti, Milosevic nije vredjao opoziciju ko Vucic. Pa njemu je politicki otac Seselj, nije Sloba.. 2
April Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Nerazvijene zemljeZemlje u razvojuZemlje sa smetnjama u razvoju 1 1
Frank Pembleton Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Mislio sam da gledam reprizu zbog Viskovics ali se bojim da bi se samo iznervirao sa ovom drugom dvojicom.I žao mi je, po vašem pisanju vidim, što Visković nije bolje zdravstveno.No on je svakako toliko pametniji od ove dvojice, u ovoj temi, da bi dominirao i da komunicira znakovnim jezikom.....shiit has hit the fan. 1
Milošica Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Na stranu slaganje ili neslaganje sa njegovim mišljenjem, sam pristup Viskovića politici je izuzetan. Prepisujem prvi deo rečenice od gore, pa kažem - Vladeta to radi pretenciozno.
Recommended Posts