Tsai Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 39 minutes ago, radisa said: Vuk je ... Pa debil, nemam ništa pametnije da kažem... Jebale ga majmunske boginje u guzicu... olos 1
pt 2.0 Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 pratim i podižem za milana antonijevića koji je otvoreno i oštro zamerio argument majmunskih boginja jeremiću kao neprimeren, da bi odmah potom izbegavao da pripiše bilo kakvu odgovornost (ili populizam) vučiću na otvoreno pitanje olje o zabrani prajda. kakav bednik. 7
radisa Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Ovo je jedna od retkih emisija gde su mi 2/3 gotovo neslušljivi... Jedn jer je ološ, a drugi jer želi da nešto balansira, pa to radi jadno... Ovaj treći je izgleda normalan dečko koji ne može da dođe do reči... :( 3
Ratamahatta Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 (edited) Bolje bilo kad je bila vrucina Edited September 4, 2022 by Plajvi 1
hefaca Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Vucic svaki dan da pije 😂 Olja da ga zove i kaze "imam bure u studiju"... Ima da kaze sve sto misli...
đorđe geprat Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 44 minutes ago, radisa said: Jbala Vuka Kina, a još više Rusuja, u vr' guzice... Edti: jebo ga cement i njegovi pogled na diplomatiju... I jebala ga Olja koja ga je i zvala... raspašće mu se gu'ica
Misko Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 29 minutes ago, pt 2.0 said: pratim i podižem za milana antonijevića koji je otvoreno i oštro zamerio argument majmunskih boginja jeremiću kao neprimeren, da bi odmah potom izbegavao da pripiše bilo kakvu odgovornost (ili populizam) vučiću na otvoreno pitanje olje o zabrani prajda. kakav bednik. Pa Vucicev satelit.. 1
James Marshall Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Jeremić je govno i bolid, ali dosljedan bolid, Antonijević je duplo govno jer sve svoje stavove tu nešto zavija u neki celofan i ide izokola ne bi li relativizovao režim i ne bi li opravdao to što će u sledećem sazivu Vlade on biti Goca Čomić. 1
mraki Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) Čija majka? Mislim, ne mogu na osnovu gostiju povezati koja je tema… edit: kontam da je ova Quote Jelena Mihajlović, majka deteta koje je boravilo u vrtiću u Pećincima prethodne četiri godine, za N1 kaže da nema dileme da je Pantić taj koji odlučuje o sudbini njihove dece. N1 su se, naime, javile dve majke koje su nakon protesta poljoprovrednika dobile informaciju da njihova deca koja su godinama išla u vrtić neće biti deo kolektiva. „Moje dete boravi u ovom kolektivu četiri godine, redovno izmirujemo potraživanja. Samo nam je javljeno da je stavljeno na listu čekanja jer ne radimo. Mi se bavimo poljoprivredom, teško i pošteno zarađujemo naš dinar. Naše dete nema ko da čuva jer nemam kod koga da ga ostavim“, priča Mihajlović. Ona dodaje da su deca puno poljoprivrednika stavljena na listu čekanja u vrtiću. „Zato što je moj muž učestvovao u protestu poljoprivrednika i jer je aktivan član DS-a. Na nas se vrši konstantan pritisak u opštini. Sada su udarili na decu, a na decu se ne udara, to je nešto najniže. Ovo je najveća sramota jedne opštine, jednog čoveka koji je ovo dozvolio“, naglasila je Mihajlović. Edited September 9, 2022 by mraki 1
Fakundo Sava Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Edo majka -poznatiji kao Jelena Mihajlovic 1
msv Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) Majka iz Pećinaca, ona priča o vrtiću za decu naprednjaka Edited September 9, 2022 by msv 1
John Coltrane Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Majka!?!? Šta, nije valjda da su zauzeti Sloba Georgiev i Djordje Vukadinoić?! 1
mraki Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 19 minutes ago, raPe said: ih,...Baka Prase je bar mogla da sredi. Ne da mu tata. 2
Recommended Posts