Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted
39 minutes ago, radisa said:

Vuk je ... Pa debil, nemam ništa pametnije da kažem... Jebale ga majmunske boginje u guzicu...

olos

• +1 1
Posted

pratim i podižem za milana antonijevića koji je otvoreno i oštro zamerio argument majmunskih boginja jeremiću kao neprimeren, da bi odmah potom izbegavao da pripiše bilo kakvu odgovornost (ili populizam) vučiću na otvoreno pitanje olje o zabrani prajda.

kakav bednik.

• +1 7
Posted

Ovo je jedna od retkih emisija gde su mi 2/3  gotovo neslušljivi...

Jedn jer je ološ, a drugi jer želi da nešto balansira, pa to radi jadno...

Ovaj treći je izgleda normalan dečko koji ne može da dođe do reči... :(

• +1 3
Posted (edited)

Bolje bilo kad je bila vrucina 

Edited by Plajvi
  • Haha 1
Posted

Vucic svaki dan da pije 😂

Olja da ga zove i kaze "imam bure u studiju"... Ima da kaze sve sto misli...

Posted
44 minutes ago, radisa said:

Jbala Vuka Kina, a još više Rusuja, u vr' guzice...

Edti: jebo ga cement i njegovi pogled na diplomatiju... I jebala ga Olja koja ga je i zvala...

raspašće mu se gu'ica

Posted
29 minutes ago, pt 2.0 said:

pratim i podižem za milana antonijevića koji je otvoreno i oštro zamerio argument majmunskih boginja jeremiću kao neprimeren, da bi odmah potom izbegavao da pripiše bilo kakvu odgovornost (ili populizam) vučiću na otvoreno pitanje olje o zabrani prajda.

kakav bednik.

Pa Vucicev satelit..

• +1 1
Posted

Jeremić je govno i bolid, ali dosljedan bolid, Antonijević je duplo govno jer sve svoje stavove tu nešto zavija u neki celofan i ide izokola ne bi li relativizovao režim i ne bi li opravdao to što će u sledećem sazivu Vlade on biti Goca Čomić.

• +1 1
Posted (edited)

Čija majka? 
Mislim, ne mogu na osnovu gostiju povezati koja je tema…

edit: kontam da je ova 

Jelena Mihajlović, majka deteta koje je boravilo u vrtiću u Pećincima prethodne četiri godine, za N1 kaže da nema dileme da je Pantić taj koji odlučuje o sudbini njihove dece.

N1 su se, naime, javile dve majke koje su nakon protesta poljoprovrednika dobile informaciju da njihova deca koja su godinama išla u vrtić neće biti deo kolektiva.

„Moje dete boravi u ovom kolektivu četiri godine, redovno izmirujemo potraživanja. Samo nam je javljeno da je stavljeno na listu čekanja jer ne radimo. Mi se bavimo poljoprivredom, teško i pošteno zarađujemo naš dinar. Naše dete nema ko da čuva jer nemam kod koga da ga ostavim“, priča Mihajlović.

Ona dodaje da su deca puno poljoprivrednika stavljena na listu čekanja u vrtiću. „Zato što je moj muž učestvovao u protestu poljoprivrednika i jer je aktivan član DS-a. Na nas se vrši konstantan pritisak u opštini. Sada su udarili na decu, a na decu se ne udara, to je nešto najniže. Ovo je najveća sramota jedne opštine, jednog čoveka koji je ovo dozvolio“, naglasila je Mihajlović.

Edited by mraki
  • Haha 1
Posted

Edo majka -poznatiji kao Jelena Mihajlovic 

• Haha 1
Posted (edited)

Majka iz Pećinaca, ona priča o vrtiću za decu naprednjaka

Edited by msv
  • +1 1
Posted

Majka!?!? Šta, nije valjda da su zauzeti Sloba Georgiev i Djordje Vukadinoić?!

• -1 1
Posted
19 minutes ago, raPe said:

ih,...Baka Prase je bar mogla da sredi.

Ne da mu tata. :dry:

• Haha 2