munze Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 minute ago, Heaviside said: Sad se kreće sa 45+ u pravljenje dece. 4 1 1
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 2 minutes ago, Milošica said: Nema jos 60, za koju godinu. Samo kazem da je mogao pa onda je još stariji ne valja ti računica
Milošica Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Just now, renne said: pa onda je još stariji ne valja ti računica Brate, kazem da je 79. mogao da napravi dete, jer je tada imao 15 godina. Ne vidim sta nije jasno 1
Filozof manijak Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 (edited) ja sam '79, bio poletni spermatozoid do Đurđevdana to jest Edited February 3, 2022 by Filozof manijak 3
Valk Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 48 minutes ago, Heaviside said: I ja se šokirao radišinom skandaloznom izjavom. Ne gledam ni ja često slike, ali Valkira stvarno mnogo lepa pa sam je zapamtio. Mislio sam oko 30 da ima. Napokon neko nešto pametno i smisleno da kaže na ovoj temi. Hevisajd, zacementiran na listi za Valhalu, starting now. 1
Svemir Zeka Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 28 minutes ago, renne said: pa onda je još stariji ne valja ti računica Moja računica ništa ne valja, mislila sam da je Milošica rođena tu negde oko naših finalnih antislobinskih protesta
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Just now, Svemir Zeka said: Moja računica ništa ne valja, mislila sam da je Milošica rođena tu negde oko naših finalnih antislobinskih protesta pa navodno posle bomardovanja mada više ništa ne verujem opasno nas troluje 1 1
Svemir Zeka Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 (edited) 6 minutes ago, renne said: pa navodno posle bomardovanja mada više ništa ne verujem opasno nas troluje To je tu, plus minus. Tim generacijama sam predavala i volela da glumim starca od stotinu ljeta i prenosim trenutke iz vremena njihovog rođenja Edited February 3, 2022 by Svemir Zeka
nisam ja Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 ja sam mislio da je manijak mlađi od mene, kad ono...
SNARC Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 hour ago, Heaviside said: Ne gledam ni ja često slike, ali Valkira stvarno mnogo lepa pa sam je zapamtio. Mislio sam oko 30 da ima. Jes vala..ja kad sam video..toliko lepa..pomislio sam da je musko. I da ima oko 30. 2
James Marshall Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 ako i jeste, to je samo zato što mu se sviđaš a nema hrabrosti da ti priđe 1
Recommended Posts