January 23, 20223 yr 1 minute ago, James Marshall said: Ovo sa Ponošem i SSP je ovako postavljeno toliko nelogično da mora da postoji neko iole logično objašnjenje, samo što nam još niko nije dojavio Pokušala sam danas da budem dobronamerna prema Đilasovom gestu, i zamislila scenario po kome je na primer SSP imao dogovor da kandidata za predsednika daje Narodna stranka, a da su ih ovi, zbog unutrašnjih sukoba zavlačili, da je Đilas popizdeo i istakao Ponoša. Al to je moja konstrukcija u glavi. (Moram opet da kažem da mi je Radomir super. Što znam još od onih protesta 2016. al drago mi je da se podsetim)
January 23, 20223 yr 10 minutes ago, dùda said: još jednom, izvini, benigna šala, žao mi je ako je zvučalo drugačije Ma zezam se, trebalo bi me banovati Kakav manevar Olje sa rasporedom sedenja tri gosta. Levo - Centar - Desno. Boris i Radomir odlicni. Bosko patetican. Edited January 23, 20223 yr by Milošica
January 23, 20223 yr 2 minutes ago, jorma shparga said: poceli ramsi , jel mogu detalji? Vode 10-0, Tampa ne može da se sastavi ni u odbrani ni u napadu
January 23, 20223 yr Ali Boško je definitivno glup. Šta on misli da postiže ovim,osim kod 1% svojih birača.
January 23, 20223 yr 1 minute ago, James Marshall said: Vode 10-0, Tampa ne može da se sastavi ni u odbrani ni u napadu ode brejdi tadicevim putem jbg...
January 23, 20223 yr Just now, dùda said: Ali Boško je definitivno glup. Šta on misli da postiže ovim,osim kod 1% svojih birača. Nije glup nego govno ko i krlo Srebrenica i kosovo kad zatreba da se napravi skandal. A jebali su mu kevu obojica
January 23, 20223 yr 1 minute ago, dùda said: Ali Boško je definitivno glup. Šta on misli da postiže ovim,osim kod 1% svojih birača. Ne gledam, ali mojih 2c, odrađuje dogovor, koji je sklopio posle onog vinopijenja™... Čeka se i Radule da odradi svoj deo...
January 23, 20223 yr Odličan Lazović, imao je dosta prakse u onim jutarnjim programima gde se preganjao sa govedima. Tadić inače sve u pravu, samo što jebiga. Realno je jedini iskusan i ozbiljan političar ovde, Lazović je početnik, Boško je... Odlično demostrirano koliki je besmisao priča o nekom dogovoru između ljudi koji se inače podnose ideološki i koji svoje izborne platforme zasnivaju na napadu i ograđivanju jedni od drugih.
January 23, 20223 yr 1 minute ago, radisa said: Ne gledam, ali mojih 2c, odrađuje dogovor, koji je sklopio posle onog vinopijenja™... Čeka se i Radule da odradi svoj deo... Naravno. Premotaj kad stignes. Pokushao ko Krlo , odvalili ga
January 23, 20223 yr 2 minutes ago, de Sisti said: Jbt ovo se zove rastavljanje na proste cinioce ko je koga rastavio ?