Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

1 minute ago, garmonbozia said:

Dobrica brine o niskoj stopi vakcinacije u Africi. Treba ga glasati!

jel se zajebavate ili zaista o tome prica i kao sto neko rece pominje problem klimatskih promena kao temu br 1 za bg izbore?

lazovic je neki dan pricao o nekim drugim stvarima

Milica je bila najkonkretnija i najrazgovetnija kad se govorilo o nečemu što se tiče njenog biznisa.:fantom:

Just now, pbg12345 said:

jel se zajebavate ili zaista o tome prica i kao sto neko rece pominje problem klimatskih promena kao temu br 1 za bg izbore?

Jok, vala, priču o koroni kod nas je završio sa pričom o dostupnosti vakcina u Africi. I jasno je rekao više puta da su klimatske promene sada ključno pitanje. Da nije u kampanji da iz dobronačelnika postane gradonačelnik, ne bi bilo problema.

Edited by Zabalujev
  • Hvala 2
Just now, morgana said:

a sto bi draga darija uopste morala da pominjes da nisi ljubomorna?

ok cijene, prosjek.

cijene prosjek odgovaraju, ima ih gomila svaki dinar se rachuna :lolol:

darija vazda mora da se brani. nije ona brbana pa da joj se prashta na osnovu sveprozimajuce gluposti :cry:

• Haha 1
1 minute ago, pbg12345 said:

lazovic je neki dan pricao o nekim drugim stvarima

Rekao je da su klimatske promene problem broj jedan. 

a ovo za Afriku je rekao usput u smislu solidarnosti samo jako nesrećno 

• Hvala 1
6 minutes ago, Zabalujev said:

Milica je bila najkonkretnija i najrazgovetnija kad se govorilo o nečemu što se tiče njenog biznisa.:fantom:

Jok, vala, priču o koroni kod nas je završio sa pričom o dostupnosti vakcina u Africi. I jasno je rekao više puta da su klimatske promene sada ključno pitanje. Da nije u kampanji da iz dobronačelnika postane gradonačelnik, ne bi bilo problema.

4 minutes ago, garmonbozia said:

Rekao je da su klimatske promene problem broj jedan. 

a ovo za Afriku je rekao usput u smislu solidarnosti samo jako nesrećno 

do jaja

u tom slucaju samo je nebo granica kad su u pitanju bg izbori

16 minutes ago, pbg12345 said:

Ne pravi se lud, valjda znaš šta si pričao :fantom:

(jeste. sve to.)

edit. Jebote pa ona nema teve i jako se potresla utiscima. Ne, ja ovo ne mogu, dobiću tahikardiju.

Edited by pt 2.0
  • Haha 4

Na kraju balade šta smo mogli i očekivati?! Slikarka, izdaje knjige, radi tetovaže, a poseduje i kafić. Nema telišku, a na društvenim mrežama i YT vidi da su sve vlasti iste i da sve države imaju iste problema i da ne treba da se pravimo slepi pred činjenicom da velike države ugnjetavaju ove male.

Zašto bi nju boleo qrac za bilo šta? Ona sasvim lepo pliva u svemu. I to kako priča i kako se izražava i to što se uopšte pojavila - sve to ide Olji na dušu. A Olja se drži za slamke. Čini mi se da redje srećem brata od rodjenog strica nego neke od Oljinih gostiju...ili mi je utisak varljiv...ne znam, kakav je vaš utisak?

• +1 2

Moj je utisak da bismo mogli da počnemo da uvažavamo da postoje i takvi ljudi. Jbg, ako je njoj lijepo i fino, možda treba malo i popričati sa ženom, vidjeti zašto je to tako, ostvariti neke uvide, a ne proglasiti je za Leni Rifenštal. Inače ćemo se i dalje vrtiti oko toga da je protiv ove vlasti aktivno jedno 5% zoon politikona. 

• +1 8