April 4, 20214 yr Nije Gljivica kriv nego ona “voditeljka” vezanog jezika. Nije da očekujemo nešto bolje od PTC.
April 4, 20214 yr Da, voditeljka je užas, bukvalno svaki komentar zicer za Ivicu, a to je verovatno i bilo planirano. 15 minutes ago, svashtabezneshto said: majonez - razmazuje se I meni se čini da je to i tako masnjikavo ljigav Tomi majonez.
April 4, 20214 yr Tek kad slusam BoTu, shvatim da postoje neki razlozi da postujem Kostunicu. Idi bre covece vise u picku materinu..radi nesto drugo i ne muti vodu..bilmezu nedotupavi.
April 4, 20214 yr jbg, meni je najveci utisak da smo zavrsili s putevima, mostovima i tunelima, valjda je poleto onaj avion s sinofarmom
April 4, 20214 yr 1 hour ago, Milošica said: Meni je baš wtf momenat da je tu puklo zbog Grbovića, Sergeja i Živkovića. Đilas i Tadić sa jedne i Jeremić sa druge strane su dovoljno ozbiljne političke glave da znaju da su u "borbi" protiv Vučića to mizerne stvari. Njihov sukob je mnogo stariji ,sigurno i pre cepanja DS,gore spomenuti nemaju ništa sa tim. Jedino ako Sergej nije uzeo pola milke samo za sebe Faking Jeremija u gostovanju kod DLZ ponavlja "Đilkoš mora da padne" ne bih rekao da je to upućeno Aleku Boti je jedini problem IQ ,glup je kao...
April 4, 20214 yr 7 minutes ago, John Coltrane said: “Nismo igrali basket” Da, Dačić (u košulji dugih rukava) igrao basket sam, a Bota naišao slučajno i podigao ruke i slikali ga™, veli. 😍
April 4, 20214 yr 1 hour ago, SNARC said: Tek kad slusam BoTu, shvatim da postoje neki razlozi da postujem Kostunicu. Idi bre covece vise u picku materinu..radi nesto drugo i ne muti vodu..bilmezu nedotupavi. Brate, i ja..ako nista, covek se bar sklonio..