Tsai Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 jel se beshe "kale kale ovo brdo znaci planina" predlog zvao zona sumraka?
mraki Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 (edited) Je-bo-te @radisa to je mrgarin Edited April 4, 2021 by mraki
duda Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Just now, radisa said: U sve se meša... Pa nije Margarin se u sve meša 1
John Coltrane Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Nije Gljivica kriv nego ona “voditeljka” vezanog jezika. Nije da očekujemo nešto bolje od PTC. 1
Taihoskopija Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Da, voditeljka je užas, bukvalno svaki komentar zicer za Ivicu, a to je verovatno i bilo planirano. 15 minutes ago, svashtabezneshto said: majonez - razmazuje se I meni se čini da je to i tako masnjikavo ljigav Tomi majonez.
SNARC Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Tek kad slusam BoTu, shvatim da postoje neki razlozi da postujem Kostunicu. Idi bre covece vise u picku materinu..radi nesto drugo i ne muti vodu..bilmezu nedotupavi. 3
villiem Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 jbg, meni je najveci utisak da smo zavrsili s putevima, mostovima i tunelima, valjda je poleto onaj avion s sinofarmom
Fakundo Sava Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 1 hour ago, Milošica said: Meni je baš wtf momenat da je tu puklo zbog Grbovića, Sergeja i Živkovića. Đilas i Tadić sa jedne i Jeremić sa druge strane su dovoljno ozbiljne političke glave da znaju da su u "borbi" protiv Vučića to mizerne stvari. Njihov sukob je mnogo stariji ,sigurno i pre cepanja DS,gore spomenuti nemaju ništa sa tim. Jedino ako Sergej nije uzeo pola milke samo za sebe Faking Jeremija u gostovanju kod DLZ ponavlja "Đilkoš mora da padne" ne bih rekao da je to upućeno Aleku Boti je jedini problem IQ ,glup je kao...
Taihoskopija Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 7 minutes ago, John Coltrane said: “Nismo igrali basket” Da, Dačić (u košulji dugih rukava) igrao basket sam, a Bota naišao slučajno i podigao ruke i slikali ga™, veli. 😍
Milošica Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 1 hour ago, Fakundo Sava said: gore spomenuti nemaju ništa sa tim. To i ja mislim.
Misko Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 1 hour ago, SNARC said: Tek kad slusam BoTu, shvatim da postoje neki razlozi da postujem Kostunicu. Idi bre covece vise u picku materinu..radi nesto drugo i ne muti vodu..bilmezu nedotupavi. Brate, i ja..ako nista, covek se bar sklonio..
Recommended Posts