April 4, 20214 yr Meni je baš wtf momenat da je tu puklo zbog Grbovića, Sergeja i Živkovića. Đilas i Tadić sa jedne i Jeremić sa druge strane su dovoljno ozbiljne političke glave da znaju da su u "borbi" protiv Vučića to mizerne stvari.
April 4, 20214 yr 1 minute ago, Milošica said: Tadić 1 minute ago, Milošica said: Jeremić 1 minute ago, Milošica said: dovoljno ozbiljne političke glave e jebi ga Edited April 4, 20214 yr by garmonbozia
April 4, 20214 yr 4 minutes ago, morgana said: tadic i kovacevic, dvostruki atak na digestivni trakt Ja fizički ne mogu da podnesem da gledam ili slušam Tadića, osetim intenzivnu mešavinu besmisla i sažaljenja i dobijem neopisivu potrebu da ga uzmem za ruku i odvedem u nekakav dom za prevremeno stare, deplasirane i napuštene. Ja ne znam zašto mu neko od bližnjih ne kaže već jednom da mu ga da malo po ilegali, sedenju u fotelji, viskiju, papučama, kućnoj biblioteci i mačkama i kao "dosta je, Borise, ajmo". Kovačević me onako bejzik neprskano™ nervira.
April 4, 20214 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: jbg drugih nema za sada ni na puškomet ozbiljne, iskusne itede Ma znam, sprdam se malo Smara Tadić. Čupić ga poklopio za Velju Ilića
April 4, 20214 yr Tadić se pravi glup ili je glup... Jebem ga, ne mogu da budem 100% siguran, ali rekao bih da je ovo drugo...
April 4, 20214 yr Parafraziram Siniša: "Ja nisam bio za Nikolića nikad" Tadić: "Pročitao sam pre emisije, i baš ste bili za njega" Siniša: "Pa dobro, jesam" Edited April 4, 20214 yr by garmonbozia
April 4, 20214 yr 3 minutes ago, garmonbozia said: e jebi ga Svaki iole uticajan lokalni funkcioner u opštini od bar 30 hiljada stanovnika zna kako politika funkcioniše, a kamo li oni.
April 4, 20214 yr Just now, Taihoskopija said: Ja fizički ne mogu da podnesem da gledam ili slušam Tadića, osetim intenzivnu mešavinu besmisla i sažaljenja i dobijem neopisivu potrebu da ga uzmem za ruku i odvedem u nekakav dom za prevremeno stare, deplasirane i napuštene. Ja ne znam zašto mu neko od bližnjih ne kaže već jednom da mu ga da malo po ilegali, sedenju u fotelji, viskiju, papučama, kućnoj biblioteci i mačkama i kao "dosta je, Borise, ajmo". Kovačević me onako bejzik neprskano™ nervira. sjajan opis, jos kad se boris pozove na svoje bogato politicko iskustvo ili izlozi da je nekoga uveo u politicku praksu. onako, valja za kantri klab razgovor o viskiju, konjima i duvanu.
April 4, 20214 yr 22 minutes ago, Tsai said: dodje mi da se ukljucim po prvi put ikada i da naduvam manekena qrcinom u lajvu Iz principa odbijam uopšte da gledam bilo kakvu emisiju u kojoj učestvuje Tadić. Zašto mu uopšte daju prostora? Zašto dođavola hrane tog trola pozivajući ga u emisije? On je čovek prošlosti. Dokle više sa tim Tadićem? Jel to neka naredba odozgo da on mora da učestvuje u emisijama? Dajte batalite više tog demokratskog Partibrejkera!
April 4, 20214 yr 8 minutes ago, Taihoskopija said: Ja fizički ne mogu da podnesem da gledam ili slušam Tadića, osetim intenzivnu mešavinu besmisla i sažaljenja i dobijem neopisivu potrebu da ga uzmem za ruku i odvedem u nekakav dom za prevremeno stare, deplasirane i napuštene. Ja ne znam zašto mu neko od bližnjih ne kaže već jednom da mu ga da malo po ilegali, sedenju u fotelji, viskiju, papučama, kućnoj biblioteci i mačkama i kao "dosta je, Borise, ajmo". ma, neka piše memoare. to je inače običaj kod ex-političara