Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

47 minutes ago, Ivo Petović said:

Robert Redford...jedini čovek pored kojeg Pol Njumen nije izgledao kao ubedljivo najšmekerskija i najkul pojava koja je ikada šetala malim ekranom.

Ona scena iz Buča i Sandensa, kad priznaje da ne zna da pliva - oni pokreti očima i glavom - verovatno je najbriljantnija glumačka minijatura koju pamtim.

Paul Newman i Robert Redford. Čak su im i imena spektakularno kul i spektakularno kompatibilna.

Počivao u miru!

Da, verovatno je to najsmekerskiji filmski duo. Kao mali protest, mislim da iako nije taj rang lepote, najsmekerskija i najkul faca koja je ikad setala ekranom je Steve McQueen.

• Replies 6k
  • Views 786k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• le petit nicolas
    le petit nicolas

u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi.  prva pol. 1980-ih, pre svega.   bio je sve sto javnost zna,

• Robert Redford Robert Redford, Screen Idol Turned Director and Activist, Dies at 89 - The New York Times

• TMZ Legendary Actor Robert Duvall Dead at 95 Robert Duvall died at his home Sunday.

Posted Images

• Popular Post

ken parker ne moze da umre

Glumac. Režiser. Festival. Čovek.

Sve se piše velikim početnim slovom uz njega.

Za velike borce za male stvari, smrt ne bi smela da postoji.

Od njegovih filmova sam samo gledao Dzeremaja Dzonson, odlican film i odlicna njegova gluma.

Edited by Micko8

On 1. 9. 2025. at 16:33, bestia said:

Graham Greene

3mf68meps5x41.jpg

Fantastican je bio u Thunderheart-uthumbup

Robert Retford 1 od najvećih šmekera ikada.

RIP

1 hour ago, zorglub said:

Understatement godine happy

RIP legendo, hvala za uspomene.

On i Alan Delon

• Popular Post

Za mene najveca faca s one strane bare. I sa 80+ je bio frajer. Onako usput je bio i genijalan glumac, jos bolji reziser i izuzetan covek ciji su stavovi, misli i stvari koje je radio (kao sto je osnivanje Sundance festivala) podjednako koliko i njegovo lice odrazavale besprekornu unutrasnju lepotu. Retko se desava da covek izgura skoro 90 godina zivota a da ne mozes da mu nadjes nista sto bi dovelo u pitanje njegovu velicinu. Naprotiv, iza cega god je javno stao to bi bio izbor svakog misleceg ljudskog bica.

Veliki lav.

2 hours ago, Lancia said:

Da, verovatno je to najsmekerskiji filmski duo. Kao mali protest, mislim da iako nije taj rang lepote, najsmekerskija i najkul faca koja je ikad setala ekranom je Steve McQueen.

Odosmo u digresiju, ali meni je Newman u "Cat on a hot tin roof" nešto najkul što je ikada vidjeno i što muški pol ima da ponudi. I to bez truda, izveštačenosti i pretencioznosti i, što je najvažnije, ceo film u kadru pored jedne od najlepših žena koje smo videli, u svom prajmu.

Edited by Ivo Petović

1 hour ago, harper lee said:

Za mene najveca faca s one strane bare. I sa 80+ je bio frajer. Onako usput je bio i genijalan glumac, jos bolji reziser i izuzetan covek ciji su stavovi, misli i stvari koje je radio (kao sto je osnivanje Sundance festivala) podjednako koliko i njegovo lice odrazavale besprekornu unutrasnju lepotu. Retko se desava da covek izgura skoro 90 godina zivota a da ne mozes da mu nadjes nista sto bi dovelo u pitanje njegovu velicinu. Naprotiv, iza cega god je javno stao to bi bio izbor svakog misleceg ljudskog bica.

Veliki lav.

Jedini čovek koji ga je u tome verovatno nadmašio, prema milion raznih svedočenja (a to bi verujem rekao i sam Redford, isto tako prema gomili ranijih izjava i trivija) - bio je upravo Paul Newman : )

3 hours ago, Ivo Petović said:

Paul Newman i Robert Redford. Čak su im i imena spektakularno kul i spektakularno kompatibilna.

Počivao u miru!

Kao Zufer Avdija i Ivo Petović

17580491251327775690372863820603.jpg

jedan od najboljih ikada.

so long, kene.

p.s. skoro sam gledao tri dana kondora, sjajan film, a redford briljantan.

Edited by Sandens