July 16, 2025Jul 16 2 hours ago, aram said:vidim po x-u i Fb da je umro Čedomir Petrović, ali nigde ne vidim vest?Dnevni list DanasPreminuo glumac Čedomir PetrovićGlumac Čedomir Petrović, sin Miodraga Petrovića Čkalje, preminuo je u 76. godini.
July 16, 2025Jul 16 19 minutes ago, darkonet said:Dva lokvanja oko panja, Maksicuuuu!!!Bas sam voleo to da gledamRipjedna od najstrašnijih scena mog detinjstvaRIP
July 19, 2025Jul 19 Umro je Josip Pejaković. ☹️Još jedan od stare garde bivše nam države nas je napustio.
July 19, 2025Jul 19 Da me neko pita kako zamisljam ljude iz BiH on bi mi bio prototip, bukvalno kada sam njega gledao kao da gledam striceve, ujake, rodjake. Tuga.
July 19, 2025Jul 19 3 hours ago, glibav said:Da me neko pita kako zamisljam ljude iz BiH on bi mi bio prototip, bukvalno kada sam njega gledao kao da gledam striceve, ujake, rodjake. Tuga.Baš tako, legenda. Čitao sam da je prije par godina prodavao knjige na ulici, sad ne znam da li zbog fin. situacije ili onako iz svog bunta.
August 8, 2025Aug 8 Johnatan Kaplan. Da je samo Over the Edge snimio bilo bi dosta za legendu. https://youtu.be/6l-4MW_jbfg?si=YMhdj47sydu-Af_z
August 17, 2025Aug 17 Sad gledam vesti, svuda "zvezda filmova Supermen i Supermen II". Pa jebemu ima li ikog još među "novinarima" ko je pogledao neki ozbiljan film?