Popular Post Papovac Posted November 15, 2023 Popular Post Posted November 15, 2023 veliki glumac, a kad je napusio bagru na predstavi sveti sava, postao besmrtan. kakav stav coveka u najboljim godinama. neka ti je laka zemlja. 26
Sludge Factory Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Bas mi je zao, mnogo tuzno! Pocivaj u miru, Zarko!
Cane Vukic Prebranac Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Баш ме растужила ова вијест. Почивај у миру, легендо.
duda Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Neverovatan čovek, teška sudbina. Vrhunski glumac. Retko se rađaju takvi ljudi, a tako lako odlaze. R. I. P. 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted November 15, 2023 Popular Post Posted November 15, 2023 52 minutes ago, Papovac said: veliki glumac, a kad je napusio bagru na predstavi sveti sava, postao besmrtan. kakav stav coveka u najboljim godinama. neka ti je laka zemlja. 8 12
Klara Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Toliko stresova i tragedija u njegovom životu, a do kraja je ostao dostojastven. Mnogo mi je žao. 2
Popular Post le petit nicolas Posted November 15, 2023 Popular Post Posted November 15, 2023 (edited) 3 hours ago, Moonwalker said: Moja dobra drugarica dobila vaspitnu od mame na izvodjenju predstave Macka na usijanom, limenom krovu, gde je igrao Brika. Sa Snezanom Bogdanovic, kraj osamdesetih ili pocetak devedestih. Sedela u prvom redu, malo joj nos nije izasao na binu. Neka mu je laka zemlja, odmorio se. Izuzetan glumac. u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi. prva pol. 1980-ih, pre svega. bio je sve sto javnost zna, i veoma dobar covek. neki od prvih dana septembra 82-3, poslednji popodnevni let za tv. neko sranje, ide se na du. strasna guzva od skoro istovremenog sletanja vise aviona. na kraju, vec je oko 9 uvece, ispred aerodromske zgrade ostaju oni koji nisu hteli da se guraju i otimaju za prtljag, za prevoz: momak u farmerkama i majici s lakom torbom i studentkinja knjizevnosti koja ide da doletuje. uzimaju zajedno taksi da podele trosak i do budve pricaju o ko zna cemu. ona se ne seca, osim da je bilo lako i prijatno. momak na kraju svraca na kafu, ukucani su zateceni i zadivljeni pojavom poznate licnosti al se junacki drze normalno. sede jos malo na terasi pod lozom i cistim nebom boje mastila prepunom jasnih i sjajnih zvezda, u noci koja jos mirise letnje. mozda pricaju, mozda cute i slusaju, ona se ne seca. onda se pozdrave i rastanu. poz Edited November 15, 2023 by le petit nicolas 10 22 10
Moonwalker Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) 22 minutes ago, le petit nicolas said: u jdp su siparice i zanesene studentkinje drustvenih fakulteta bile podeljene na leka tim i laus tim. kao nekada bitlsi i stonsi. prva pol. 1980-ih, pre svega. Ja ga se secam iz tog nekog vremena kao Hasanage u TV verziji Hasanaginice. Dragan Maksimovic igrao bega Pintorovica, Aleksandra Nikolic Hasanaginicu. Ni antipaticnije uloge (meni), ni lepseg coveka. Edited November 15, 2023 by Moonwalker
Svemir Zeka Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Lauš se voleo i kad je glumio ustašu. Retko lep čovek, odličan glumac. Ja sam bila u "Lauš timu" iako mi je bio matorac, kako bilo...donekle sam ispratila sve ono što je bilo posle toga u Crnoj Gori. Verujem da ga je tako nesrećan život ubio. Žao mi je što ga nismo više gledali. 3
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted November 15, 2023 Popular Post Posted November 15, 2023 koliko je meni bilo tužno svaki put kad sam gledao boljem od bekstva kakva autobiografija 11
Amos Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Jako tužno, a nisam bio neki tvrdokorni fan. Svako ko ode iz te generacije otkine ponešto malo detinjstva. 4
foto Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 odlaze idoli, uzori, legende generacija, licnosti koje su nas formirale, jedan po jedan... to je, valjda, starenje. sranje je. 7
Recommended Posts