Fakundo Sava Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Izgledao je mnogo mlađe,iznenadio sam se kada je bio kod V.Dedić i krenuo onaj segment kada nabrajaju događaje kada se neko rodio i krenulo nešto posle drugog svetskog rata tamo vamo...pa koliko ovaj ima godina...75 šok i pored viška kilograma dobro se držao Počivao u miru 2
bags Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Ja sam se isto iznenadio pre par meseci. Mislim da je doprinelo to sto je farbao kosu.
ubibobi Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 12 hours ago, Jumanji said: Odakle ovo iskopa Jumanji Pazi kad znam Dzadzu, komšinica mi Oni su rođaci neki mislim... Iznenadio bih se da si to ti jer sam prilično ubeđen da ona ne igra fantasy
Jumanji Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 2 hours ago, ubibobi said: Odakle ovo iskopa Jumanji Pazi kad znam Dzadzu, komšinica mi Oni su rođaci neki mislim... Iznenadio bih se da si to ti jer sam prilično ubeđen da ona ne igra fantasy Kako ti je palo na pamet da sam ja ona, sto sam postavila njen tvit?
ubibobi Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 (edited) 49 minutes ago, Jumanji said: Kako ti je palo na pamet da sam ja ona, sto sam postavila njen tvit? Daleko bilo, zar ne napisah da bih se veoma iznenadio. Presekao se kad sam video komšinicu, ništa više..pa rekoh malo i da proverim, što da ne? Edited August 26, 2021 by ubibobi
Svarog Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 On 25.8.2021. at 21:00, Sludge Factory said: Ima ono kad dobije anonimno pismo sa pretnjama smrcu, pa kad krene da oplakuje sebe i opisuje svoju (predstojecu) sahranu. Ludilo. On, Djuricko i Bogdan Diklic zakivaju u Vratima. 2
goofs Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Lane je imao neverovatnu dikciju, cesto bi imao zbun pauze sa malim "erhm", ali to tako prirodno izgleda na njegovim likovima (Otvorena vrata i Kabare pre svega). Mogao bih da se opkladim da je dosta toga u njegovoj glumi bilo i licna improvizacija. 3
mlatko Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Jean Paul BelmondoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
Recommended Posts