maheem Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 6 minutes ago, Jumanji said: Pa gde nestade "ja sam normalan Madjar, koji ne zna madjarski, ali zna engleski"? Pogrešan snimak. 1
pantelia Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 6 hours ago, colonelo said: Ova scena kad Lane Gutović dadilja Vlastu kao Bebu, ne znam da li je bila u Kabareu, ali je sigirno bila u Otvorenim vratima - epizoda Bebe. U toj epizodi Vlasta, Lane i Brstina briljiraju. U Kabareu mi je omiljeni skeč bio kada Lane i Vlasta pokušavaju da izvedu skeć o upoznavanju Ljubiše Ristića i Lajoša Atija. Pokušavao sam naći taj skeč na youtube, ali nema ga nigdje. Ima neka njegova reizvedba sa TV Politika, ali originalni snimak iz predstave je bio mnogo bolji. Vlasta je pričao da je imao sve te skečeve snimljene na beti, ali mu ih je Lane kasnije nešto uzimao i pogubio. A za Bolji život je Siniša Pavić jednom pričao da je mr Đorđević prvobitno zamišljen kao minoran lik, i da je zato tu ulogu dobio Vlasta, koji u tom periodu nije dobijao neke veće uloge na filmu i TV. Pavića je međutim oduševila Vlastina ležerna gluma i samo zbog njega je odlučio da taj lik proširi, pa je on ostao u seriji do kraja. Pavić je tako, na neki način, prevario reditelje i producente serije, Kasnije smo u seriji Vratiće se rode da zbog neočekivane popularnosti budu prošireni likovi koji su planirani za potpuno nebitne - Aki (Ljubomir Bandović) i Pikac (Bojan Dimitrijević). RIP 5 hours ago, maheem said: Jako često se setim skeča sa Lajošem Atijem, šteta što nema na jutjubu.
Barti66 Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 22 hours ago, copkillah said: Jbt, kako je ovo jako...ubi me
dranki dak Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Bertrand Tavernier https://variety.com/2021/film/global/bertrand-tavernier-dead-1234938030/ 2
Lancia Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 28 minutes ago, ducca said: RIP Pol Ritter :( Uh, mlad covek.
dragance Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Taman došao da napišem. Tumor na mozgu. Od svega što je glumio, ostaće mi upamćen po Černobilu. Maestralan. 1
Recommended Posts