pt 2.0 Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Baš mi je žao. Mlad čovek, dobar glumac. Volela sam njegove filmove.
renne Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Od novijih stvari bio je sjajan kao Jezda u Sunćelićima, pravi mrgud, kao originalni lik
I*m with the pilots Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Vladimir Kolaric je na FBu napisao da je dugo bolovao i da se ovo ocekivalo. :/
colonelo Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Borisa Komnenića još nismo ni ubrajali u stariju generaciju... Zanimljivo je da je na početku karijere redovno igrao glavne uloge na filmu - Dani od snova, Direktan prenos, Splav meduza (jedna od glavnih) i Tajvanska kanasta. Posle Tajvanske kanaste i Boljeg života igrao je veće ili manje (uglavnom veće) sporedne uloge, na filmu i TV. Od upečatljivih uloga na filmu pomenuo bih Kengura i Sedam i po, a od serija svakako Vratiće se rode. U skorije vrijeme je ostvario odlične uloge u Ubicama mog oca (advokat) i Žigosanima u reketu (novinar tabloioda). Nedavno sam ga gledao u Jedinom izlazu gdje je imao prilično malu ulogu. To mu je vjerovatno i poslednja filmska uloga.
iDemo Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Umro je Andrija Zafranovic.. Izgleda da je i autor tvita to shvatio.
kud u maglu Simoviću Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 sem tog tw koji je btw obrisan, nema nigde pominjanja te vesti nadam se da je u pitanju patka
April Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Fak, nije patka. Veliki gubitak, možda i najveći ove godine. Ne znam da li ima pravog naslednika. U ex-yu istoriji jednako važan kao i brat.
Frank Pembleton Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Evo sad svuda[emoji769].... Shiit has hit the fan!
vorda Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Završio sam njegovu klasu na Akademiji umetnosti (tada BK) 2006. godine. Bio je jako temperamentan na predavanjima (a pogotovo na završnim ispitima) ali jako pravedan i iskren sa nama. Otkrio nam je tajne zanate koje niko ni pre ni posle njega nije ni pomenuo a veoma su bitne za filmsku montažu. Počivaj u miru Profesore. 4
nisam ja Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam gde vi to vidite?! staviš Andrija Zafranović u gugl.
Recommended Posts