March 7, 20214 yr Od novijih stvari bio je sjajan kao Jezda u Sunćelićima, pravi mrgud, kao originalni lik
March 7, 20214 yr Borisa Komnenića još nismo ni ubrajali u stariju generaciju... Zanimljivo je da je na početku karijere redovno igrao glavne uloge na filmu - Dani od snova, Direktan prenos, Splav meduza (jedna od glavnih) i Tajvanska kanasta. Posle Tajvanske kanaste i Boljeg života igrao je veće ili manje (uglavnom veće) sporedne uloge, na filmu i TV. Od upečatljivih uloga na filmu pomenuo bih Kengura i Sedam i po, a od serija svakako Vratiće se rode. U skorije vrijeme je ostvario odlične uloge u Ubicama mog oca (advokat) i Žigosanima u reketu (novinar tabloioda). Nedavno sam ga gledao u Jedinom izlazu gdje je imao prilično malu ulogu. To mu je vjerovatno i poslednja filmska uloga.
March 9, 20214 yr On 9. 3. 2021. at 11:10, Jimmy Kowalski said: Umro je Andrija Zafranovic.. Izgleda da je i autor tvita to shvatio.
March 9, 20214 yr sem tog tw koji je btw obrisan, nema nigde pominjanja te vesti nadam se da je u pitanju patka
March 9, 20214 yr Fak, nije patka. Veliki gubitak, možda i najveći ove godine. Ne znam da li ima pravog naslednika. U ex-yu istoriji jednako važan kao i brat.
March 9, 20214 yr Završio sam njegovu klasu na Akademiji umetnosti (tada BK) 2006. godine. Bio je jako temperamentan na predavanjima (a pogotovo na završnim ispitima) ali jako pravedan i iskren sa nama. Otkrio nam je tajne zanate koje niko ni pre ni posle njega nije ni pomenuo a veoma su bitne za filmsku montažu. Počivaj u miru Profesore.
March 9, 20214 yr On 9. 3. 2021. at 14:54, kud u maglu Simoviću said: ne znam gde vi to vidite?! staviš Andrija Zafranović u gugl.