Jump to content

Featured Replies

Goran Daničić :(

Jesmo mi o njemu nešto pričali na PPP?

.... Shiit has hit the fan!

Da, o nekim tučama na FDU? Valjda kad je bila aktuelna Luda Energija...

Pokoj mu dusi..

Delovao je kao stena od coveka

I bio je. Gledao sam ga kad u tri noću u kafani ustane od stola, uradi 100 sklekova i vrati se, a nije se ni zadihao... počivao u miru. 

Počivao u miru.

Zna li se od čega je umro?

Totalno jedinstven čovek, jedan od živopisnijih koje sam upoznao. Pokoj mu duši. 

• Popular Post

Ukoliko je dozvoljeno malo više ličnog ovde, bili smo prve komšije u zgradi godinama. Vrata do vrata, družili se od ranog detinjstva. Rano je ostao bez oca, još kao tinejdžer se odlikovao vanserijskom energijom i iskrenošću, a neću preterati ako navedem kako je bila reč o multitalentovanoj osobi. U mladosti se okušao u boksu, ostvarivao sasvim solidne rezultate. Opredelio se najpre za poziv prosvetara, završivši Pedagošku akademiju, potom i FDU. Ostali smo u kontaktu svih ovih godina i mogao bih mnogo toga da napišem o njegovom stavu i odnosu povodom određenih pojava u profesionalnom okruženju.

Ako postoji merna jedinica za licemerje u tom smislu i nitkovluk opšte prakse, Sir Gay je uspeo da još jednom lestvicu izdigne na novi nivo:

https://nova.rs/zabava/showbiz/sergej-se-oprostio-od-gorana-dincica-srce-si-mi-slomilo/

Osim što su ovi moroni s Nove omašili prezime, ovakav prilog govori i o njihovoj apsolutnoj neobavešenosti. Žućo je iskonski prezirao Legijinog Malog, u prisustvu više svedoka (uključujući i moju malenkost) u više navrata je čistio patos njime uz opravdan razlog.                        :twak:

Umro je Vladimir Andrić, autor pustolova. 

Kako grozna nedelja, on i Balašević u razmaku od nekoliko dana :(

jedan po jedan , odlaze ljudi koji su mi tako mnogo značili od detinjstva i trenutka kada sam ih prvi put video, čuo, uživeo se u ono što su stvorili

• 2 weeks later...

Inače otac Radivoja Andrića i muž Bojane, autorke Trezora.

Samo da je uradio Pustolova, bilo bi dovoljno, ali treba znati da je obeležio naše detinjstvo Dečijim i Školskim programom.

Strašan tip.

Sent from fav toy

RIP!

Guza :cry:

Iz Boljeg života?

Sad video, au.

Počivao u miru

Edited by Filozof manijak

aha.

boris komnenic