Frank Pembleton Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Jesmo mi o njemu nešto pričali na PPP? .... Shiit has hit the fan!
msv Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Da, o nekim tučama na FDU? Valjda kad je bila aktuelna Luda Energija...
SNARC Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Pokoj mu dusi.. Delovao je kao stena od coveka
aram Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 I bio je. Gledao sam ga kad u tri noću u kafani ustane od stola, uradi 100 sklekova i vrati se, a nije se ni zadihao... počivao u miru.
Filozof manijak Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Počivao u miru. Zna li se od čega je umro?
Hermetico Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Totalno jedinstven čovek, jedan od živopisnijih koje sam upoznao. Pokoj mu duši.
Popular Post Božo Crveni Posted February 12, 2021 Popular Post Posted February 12, 2021 Ukoliko je dozvoljeno malo više ličnog ovde, bili smo prve komšije u zgradi godinama. Vrata do vrata, družili se od ranog detinjstva. Rano je ostao bez oca, još kao tinejdžer se odlikovao vanserijskom energijom i iskrenošću, a neću preterati ako navedem kako je bila reč o multitalentovanoj osobi. U mladosti se okušao u boksu, ostvarivao sasvim solidne rezultate. Opredelio se najpre za poziv prosvetara, završivši Pedagošku akademiju, potom i FDU. Ostali smo u kontaktu svih ovih godina i mogao bih mnogo toga da napišem o njegovom stavu i odnosu povodom određenih pojava u profesionalnom okruženju. Ako postoji merna jedinica za licemerje u tom smislu i nitkovluk opšte prakse, Sir Gay je uspeo da još jednom lestvicu izdigne na novi nivo: https://nova.rs/zabava/showbiz/sergej-se-oprostio-od-gorana-dincica-srce-si-mi-slomilo/ Osim što su ovi moroni s Nove omašili prezime, ovakav prilog govori i o njihovoj apsolutnoj neobavešenosti. Žućo je iskonski prezirao Legijinog Malog, u prisustvu više svedoka (uključujući i moju malenkost) u više navrata je čistio patos njime uz opravdan razlog. 9 2
dranki dak Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Jean-Claude Carrière https://www.nytimes.com/2021/02/11/movies/jean-claude-carriere-dead.html?auth=login-google1tap&login=google1tap
Zverilla Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Umro je Vladimir Andrić, autor pustolova. Kako grozna nedelja, on i Balašević u razmaku od nekoliko dana :( jedan po jedan , odlaze ljudi koji su mi tako mnogo značili od detinjstva i trenutka kada sam ih prvi put video, čuo, uživeo se u ono što su stvorili
April Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Inače otac Radivoja Andrića i muž Bojane, autorke Trezora.Samo da je uradio Pustolova, bilo bi dovoljno, ali treba znati da je obeležio naše detinjstvo Dečijim i Školskim programom.Strašan tip.Sent from fav toy 1
Filozof manijak Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 (edited) Iz Boljeg života? Sad video, au. Počivao u miru Edited March 7, 2021 by Filozof manijak
Recommended Posts