Papovac Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ranko Munitić.Jedan od onih koji je imao svoj stav i znao kako da ga prenese.rip. opasan cova. za sve.
kobni zelaya Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ranko Munitić.Jedan od onih koji je imao svoj stav i znao kako da ga prenese.Jedan od retkih nezavisnih i originalnih ljudi. Podsećao me je na rano detinjstvo i prvu emisiju o filmu na tv-u koju sam gledao kao dete - 3, 2, 1, kreni!
3opge Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 zaista velika steta za filmsku misao, bilo je uvek uzivanje slusati ga.
Aleksija Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 (edited) eh, steta.secam se da se u nekom intervjuu iznenadio kada su ga pitali da li mu dosadi da gleda filmove i rekao da ga svaki novi film, svaki odlazak u bioskop raduje podjednako kao kada je bio dete ili jako mlad covek. umeo je to osecanje zivo da prenese uvek kada je pricao ili pisao o filmu. Edited March 28, 2009 by Aleksija
Caligula Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 zaista velika steta za filmsku misao, bilo je uvek uzivanje slusati ga.Poslednji mohikanac medju dzentlmenima i jedan od retkih pravih intelektualaca kojeg je iznedrila SFRJ. RIP
korindjar Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 video sam njegovu sliku izdaleka u okviru nekih vesti i nadao sam se da nije ovim povodomnadam se da ce u 'trezoru' da opet puste odlicne intervijue koje su radili sa njimRIP
Takeshi Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Covek je pisao savrsene tekstove, odmerene i pametne. Bas steta.
bad music for bad people Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ranko Munitić.Jedan od onih koji je imao svoj stav i znao kako da ga prenese.e, jebiga. bio je šef #1.
MrX Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Poslednji mohikanac medju dzentlmenima i jedan od retkih pravih intelektualaca kojeg je iznedrila SFRJ. RIPBila je privilegija slusati ga.
Morgenrot Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Koliko mnogo je od njega moglo da se nauci.Steta :(
Tinman Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 (edited) RIP:(Secam se da sam kao klinac skupljao novac da bih kupio njegovu knjigu "Cudovista koja smo voleli", nadam se da ce neko skupiti njegove intervjuje i objaviti ih. Edited March 29, 2009 by Tinman
April Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Postojala su samo dvojica teoreticara umetnosti koje sam voleo da gledam na tv: jedan je bio Lazar Trifunovic, drugi Ranko Minitic.
Recommended Posts