Jump to content
IGNORED

radiohead

Takeshi

Recommended Posts

Posted

kad je Takeshi vec uzdigo temu.izslo nocas. na godisnjicu. pa kome zanimljivo.http://radiohead-prague.nataly.fr/

Posted
izslo nocas. na godisnjicu. pa kome zanimljivo.http://radiohead-prague.nataly.fr/
to, to ... kreativni studenti-obozavaoci! odlicno izgledaju ovi delovi koje sam pogledao ... ide u download ceo koncert. pise da je bend radio audio obradu :Hail:
  • 1 month later...
Posted

Ko kaze da bubnjari nisu talentovani... -_-

">
  • 4 months later...
Posted
a što su odustali od onoga da dele muziku, pa ko im koliko plati?
Grinvudu bilo malo kinte, nameračio neki dvorac u Velsu pa se poalavio.Druže, otkud bi ja znao što su odustali? :unsure: Ako je na ogledu od jedne osobe, zaradiće puno više. Za Rainbows nisam dao dinara iako je dojajan album, a ovde calnuh 7 jura na neviđeno.
Posted

Cekamo do 19. februara! A onda, zna se:

torrentz

Zao mi je Tomo! :D

Posted

Nešto mi je prekratka pauza između LP-ova za njihov ritam. Nadam se da se neću razočarati, ideja je da svaki LP bude bolji od predhodnog.

Posted
Nešto mi je prekratka pauza između LP-ova za njihov ritam. Nadam se da se neću razočarati, ideja je da svaki LP bude bolji od predhodnog.
pa jedina duza pauza je bila izmedju httt i ir. za nekoliko meseci duza. a i morali su da pozure zato sto je af uzo gremija!a od te ideje da svaki album bude bolji od prethodnog je rejdiohed odustao posle okc.
Posted

Znao sam da će neko pomenuti OK Computer, ali nisam očekivao da će biti toliko brzo.

Posted (edited)

hmm

Edited by luba
no-no
Posted (edited)

WOW!verovo sam da su ovakve izjave ostale u prosom veku - ali, na 1. slusanje, cini mi se da su radioglave ponovo spasile (indie rawk!) muziku!!! (af nek ga duva!)true love waits studijaksa verzija s ovim strujama! mozda je najlepsa pesma koju su snimili! pod cebe sad! svi!

Edited by fancy claps
Posted

I ja se isprsio sa 6£. -_-A do subote, evo ga ceo koncert iz Tokija pre dve godine:

Track Listing-------------15 StepJustThere ThereAll I NeedWeird Fishes/ArpeggiThe GloamingOptimisticJigsaw Falling Into PlaceIdiotequeFake Plastic TreesBodysnatchersVideotapeParanoid AndroidReckonerEverything In Its Right PlaceMy Iron LungHow To Disappear Completely